Merilevät hellivät ja vahvistavat ihoasi

Käy lukemassa tuotteistamme Editori-sivustolta. Juttua Algothermista myös Kodin Kuvalehden 29.11. ilmestyneessä numerossa.

https://www.editori.fi/artikkeli/merilevat-hellivat-ja-vahvistavat-ihoasi/

 

Algotherm Repair RE•Source Cream -voide sai huippuarvosanat testissä!

 

Kotimaiset testaajat saivat kokeilla Algotherm Repair RE•Source Cream -voidetta, joka on kuivan ihon pelastus. Tulokset olivat upeat! Kaikki testiryhmäläiset suosittelivat tuotetta muille käyttäjille, erityisesti kuivaihoisille tai sekaihoisille tehokuuriksi. Tuote sai testiryhmäläisiltä huikean arvosanan 4,5 / 5! Testi osui vielä kovien pakkasten aikaan, ja kun tiedämme miten rankkaa ja kuivattavaa se on iholle, on tulos siihenkin nähden paljonpuhuva.

”Täydellisen kosteuttava kasvovoide. Olin testiaikana kovassa flunssassa ja tämä rasva oli ainoa, jota pystyin laittamaan naamaani kirvelemättä.” Eveliina, 35 v.

”Huippuvoide joka soveltuu kuivalle ja kireälle iholle. Heti ensimmäisestä käyttökerrasta huomasi tuotteen laadun,kasvojen kiristys lähti heti pois ja ihosta tuli pehmeä ja miellyttävän tuntuinen.” Salla, 37 v.

”Täyteläinen, hyvin imeytyvä, hyvälle tuoksuva ja ihoa pehmentävä ja kosteuttava.” Veronica, 53 v.

”Voide imeytyy todella hyvin ja pitää kosteuden iholla koko päivän.Suihkun jälkeen punoittavia kuivia kohtia ei ole juurikaan tullut.” Satu, 48 v.

”Tuote on ollut hellävarainen, mukava levittää, kosteuttanut ihoa loistavasti myös kovilla pakkasilla (nyt ollut useita päiviä -15- -22 astetta) eikä ole ollut yhteen kiristävää tunnetta, ei hilseilyä ja iho on ollut ihanan pehmeä ja sileä.
Olen käyttänyt voidetta välillä itsekseen, välillä seerumin jälkeen ja molemmat tavat ovat toimineet hyvin. Voide imeytyy nopeasti ja pian levityksen jälkeen voi jo laittaa meikkiä. ” Sini, 35 v.

Testiin osallistuneista jokainen suositteli tuotetta. Testaajat olivat myös niin innostuneita tuotteesta, että vastasivat palautekyselyyn paljon tavanomaista aktiivisemmin.

Lue lisää testistä Apteekkishopin sivuilta:
http://bit.ly/2Ft5WhK

 

Lataa lehdistötiedotteemme 25.4.2017 pdf-muodossa alta:

Algotherm tiedotusvälineille 25042017

Teemme brändi- ja markkinatutkimusta Algothermista ja muista kosmetiikkamerkeistä Suomessa. Haluaisimme kuulla juuri sinun mielipiteitäsi sekä Algotherm-tuotteista että muista käyttämistäsi merkeistä.

Kiitokseksi vaivannäöstäsi arvomme aina jokaisen apteekeissa pitämämme tuote-esittelypäivän jälkeen tuotepalkintoja. Näistä ja muista asioista voit aina halutessasi tiedustella osoitteesta tutkimus(at)algotherm.fi. Tutkimusajankohta on 01.06.-31.12.2018.

OSALLISTU TÄSTÄ!