Merilevän kosteuttavaa voimaa!

Ikä, sään vaihtelut ja jotkut liikaa hankaavat puhdistavat tuotteet vahingoittavat ihoa ja tekevät siitä kuivemman. Iho on silloin karhea, tuntuu kireältä ja epämukavalta. Nämä piirteet ilmenevät silloin kun ihon luonnollinen suoja on heikentynyt. Tämä johtuu solujen koheesion muutoksista, NMF:n (Natural Moisturizing Factor) puutteesta ja epänormaalista lipidituotannosta.

ALGOTHERMin tutkimus on valinnut Bretagnen alueella kasvavan merilevän, jolla on erinomaiset kosteuttavat ominaisuudet. Tämä merilevä on ihon janon sammuttavan ALGOHYDRA-sarjan perustana.

ALGOTHERM Aqua RE.Source Emulsion 50 ml

Aqua RE•Source Emulsion tehostaa ihon luonnollisia kosteutta ylläpitäviä toimintoja. Ihon kosteustasapaino palautuu ennalleen. Iho on kirkkaampi, suojattu ja hyvinvoiva. Etenkin kuivuudesta johtuvat ihon pienet juonteet katoavat. Kevyen raikas geelimäinen koostumus, ja välitön kosteuttava vaikutus.

Sisältää Chondrus Crispus -merilevää, joka on täynnä rasvahappoja ja fenoleja. Tämä merilevälaji säilyttää ihon luonnollisen suojakerroksen. Se suojaa ihon omaa hydrolipidikerrosta ja pehmentää ihoa. Merelliset eksopolysakkaridit uudelleenrakentavat ihoa, ja piikkiherneuute tekee ihon pehmeämmäksi.

Käyttäjien mielipiteitä:

 • Ihon janoisuus vähenee 95%*
 • Kuivuudesta johtuvat juonteet vähenevät 95%*
 • Ihon oma kosteustasapaino palautuu 95%*

  *Testiryhmässä olleiden 20 naisen toteama, joiden ikä oli 18-50 vuotta, heidän käytettyään Aqua RE•Source Emulsionia kahdesti päivässä 21 päivän ajan.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä puhtaille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin.

Ainesosaluettelo:
AQUA (WATER)/EAU, ISONONYL ISONONANOATE, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, PENTYLENE GLYCOL, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, ULEX EUROPAEUS LEAF/ROOT/STEM EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENETHYL ALCOHOL, GLUCOSE, CHONDRUS CRISPUS POWDER, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, CI 42090 (BLUE 1).

ALGOTHERM Nutri RE.Source Serum 30 ml

Kosteutusta ja ravintoa kuivalle iholle. Kosteuttaa ja uudelleenrakentaa ihon oman suojaavan kerroksen, joka estää kosteuden haihtumista iholta. Antaa iholle tarvittavat ravinteet. Iho on ilmeisen pehmeä, sileä ja ravittu. Kätevä pipetti auttaa annostelemaan juuri sopivan määrän tuotetta. Kevyt tekstuuri, mutta todella ravitseva tuote!

Sisältää Chondrus Crispus -merilevää, joka sisältää runsaasti rasvahappoja ja fenoleja. Se säilyttää ihon luonnollisen suojan, hydrolipidikerroksen ja pehmentää ihoa. Kappaphycus Alvarezii -merilevä suojaa ulkoisilta rasituksilta. Merivesi piristää, ja malvauute pehmentää.

Käyttäjien mielipiteitä:

 • Iho on ravittu, vähemmän kuiva ja kiristävän tuntuinen: 100 %*
 • Jättää suojaavan kerroksen iholle: 100 %*
 • Tuote palauttaa ihon oman kosteustasapainon: 100 %*

  *Testiryhmässä olleiden 20 naisen toteama, joiden ikä oli 18–50 vuotta, heidän käytettyään Nutri RE•Source Serumia kahdesti päivässä 21 päivän ajan.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä puhtaille kasvoille ja kaulalle kerran tai kahdesti päivässä. Parhaan tuloksen saamiseksi, suosittelemme tuotetta käytettäväksi Repair RE•Source Creamin kanssa.

Ainesosat:
AQUA (WATER)/EAU, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, ISONONYL ISONONANOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, BUTYLENE GLYCOL, KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, MARIS AQUA (SEA WATER)/EAU DE MER, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, PENTYLENE GLYCOL, OLEYL ERUCATE, PEG-8, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI 42090 (BLUE 1).

ALGOTHERM Repair RE.Source Cream 50 ml

Intensiivisen ravitseva ihon pehmentäjä. Voiteen avulla iho on välittömästi kosteutetumpi, nuorekkaampi, pitkäkestoisen ravittu ja suojattu kuivuudelta. Ihon hyvinvointi ja joustavuus ovat entisellään ja iho voi hyvin pitkään. Kermainen koostumus ei ole lainkaan rasvaisen tuntuinen, vaan ravitsee ja kosteuttaa imeytyen hyvin ja välittömästi.

Sisältää Chondrus Crispus -merilevää, joka sisältää runsaasti rasvahappoja ja fenoleja. Se säilyttää ihon luonnollisen suojan, hydrolipidi-kerroksen tehden samalla ihon pehmeäksi. Kappaphycus Alvarezii -merilevä suojaa ihoa, ja malvauute pehmentää. Sisältää myös E-vitamiiniantioksidantteja.

Käyttäjien mielipiteitä:

 • Iho tuntuu mukavammalta: 100 %*
 • Kuivuudesta johtuvat juonteet vähenevät: 100 %*
 • Tuote suojelee ihoa kuivuudelta: 100 %*

  *Testiryhmässä olleiden 20 naisen toteama, joiden ikä oli 18-50 vuotta, heidän käytettyään RR Repair RE•Source Creamia kahdesti päivässä 21 päivän ajan.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä puhtaille kasvoille ja kaulalle kerran tai kahdesti päivässä. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme käyttämään myös Nutri RE•Source Serumia.

Ainesosat:
AQUA (WATER)/EAU, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, PROPANEDIOL, GLYCERYL STEARATE, OCTYLDODECANOL, CETEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, PENTYLENE GLYCOL, KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, MARIS AQUA (SEA WATER), MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CYCLOPENTASILOXANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM POLYACRYLATE, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI 42090 (BLUE 1).