Merilevä – ainutlaatuinen kasvi Algotherm-tuotteiden ytimessä!

Koska jokainen nainen on erilainen,  tuotteemme täyttävät kaikki kauneudenhoitotarpeet,  ja sopivat kaikille ihotyypeille eri elämänvaiheissa – aivan kuten haluat.

Jokainen merilevälaji sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän bioaktiivisia molekyylejä:  vitamiineja, mikroravinteita, mineraaleja, antioksidantteja, proteiineja, aminohappoja ja rasvahappoja (omega 3, 6  ja 9).

Nämä levien ainutlaatuiset DNA:t  antavat kukin omat yksilölliset ominaisuutensa ja tehokkaat vaikutuksensa ihonhoitoon. Tämä valtava biodiversiteetti on Algothermin merellisen kosmetiikan kulmakivi. Algotherm käyttää merilevän elinvoimaa ihosi ja vartalosi hoitoon.

Alta löydät kasvojenhoitotuotelinjat, joissa on sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen, vaativillekin ihotyypeille.

Teemme brändi- ja markkinatutkimusta Algothermista ja muista kosmetiikkamerkeistä Suomessa. Haluaisimme kuulla juuri sinun mielipiteitäsi sekä Algotherm-tuotteista että muista käyttämistäsi merkeistä.

Kiitokseksi vaivannäöstäsi arvomme aina jokaisen apteekeissa pitämämme tuote-esittelypäivän jälkeen tuotepalkintoja. Näistä ja muista asioista voit aina halutessasi tiedustella osoitteesta tutkimus(at)algotherm.fi. Tutkimusajankohta on 01.06.-31.12.2018.

OSALLISTU TÄSTÄ!