ALGOTHERM - TUTKITTUA MERELLISTÄ LAATUA RANSKASTA

Asiantuntemuksemme ihosi hyvinvoinnin palveluksessa!

 

Merilevä – ainutlaatuinen kasvi Algotherm-tuotteiden ytimessä

Jokainen merilevälaji sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän bioaktiivisia molekyylejä:  vitamiineja, mikroravinteita, mineraaleja, antioksidantteja, proteiineja, aminohappoja ja rasvahappoja (omega 3, 6  ja 9).

Nämä levien ainutlaatuiset DNA:t  antavat kukin omat yksilölliset ominaisuutensa ja tehokkaat vaikutuksensa ihonhoitoon. Tämä valtava biodiversiteetti on Algothermin merellisen kosmetiikan kulmakivi. Algotherm käytää merilevän elinvoimaa ihosi ja vartalosi hoitoon.

Ainutlaatuinen osmoosi ihon kanssa

Merivedellä ja merilevillä on samanlaisia rakenteellisia ominaisuuksia kuin ihmisen veriplasmalla. Tämä samankaltaisuus,  yhdessä osmoosi-ilmiön kanssa, tekee mahdolliseksi merilevän sisältämien aineiden siirtymisen soluihin – juuri oikeana annoksena ja täydellisessä yhteisymmärryksessä ihosi ja kehosi kanssa.

Tuotteet

Erinomaista laatua ihosi terveydeksi ja ympäristön hyväksi

Koska jokainen nainen on erilainen,  tuotteemme täyttävät kaikki kauneudenhoitotarpeet,  ja sopivat kaikille ihotyypeille eri elämänvaiheissa – aivan kuten haluat.

Pyrimme valmistamaan pakkauksemme kierrätettävistä materiaaleista, ja esitteet kestävän kehityksen mukaisesti tuotetusta paperista  (FSC® JA PEFCTM –sertifikaatit).

Merilevä – rajaton biologinen resurssi

Kaikissa käyttämissämme merilevälajeissa on runsaasti tärkeitä ravinteita joilla on vaikutus ihoon ja sen kauneuteen.

Tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriomme  tutkii ja testaa jatkuvasti kymmeniä merilevälajeja, jotta voimme antaa iholle parasta mitä meri voi tarjota. Tämän työn tuloksena olemme kehittäneet ikääntymistä vastaan taistelevia, kosteuttavia, hoikentavia ja kiinteyttäviä tuotteita.

 

50 vuoden ajan Algotherm on luonut kosmetiikkaa, ihon kauneutta ja terveyttä varten. Algotherm on sitoutunut:

 

 • kehittämään luonnollisia koostumuksia, jotka ovat parabeenittomia ja fenoksietanolittomia, ja täynnä meri- ja kasvipohjaisia ainesosia tehokkuuden takaamiseksi.
 • tarjoamaan hyväntuoksuisia tuotteita jotka näyttävät ja tuntuvat upealta
 • testaamaan tuotteitaan kaikissa prosessin vaiheissa
 • takaamaan tuotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden testien avulla
 • ei testaa tuotteitaan eläimillä

 

 

Algothermin alkujuuret ovat vuodessa 1904, jolloin perheyritys nimeltään Groupe Batteur aloitti toimintansa. Algotherm aloitti toimintansa hoitolapalveluilla. Vuonna 1962 Groupe Batteurin palveluksessa olleen farmaseutin myötä kaikki Algotherm tuotteistettiin kuluttajien ulottuville, apteekkien toimiessa asiantuntijoina ja suosittelijoina. Algotherm ammattilaisten hoitoja tarjotaan muutamissa apteekeissa Suomessa.

 • Patentoidut ainesosat & tuotteet ja taattu tehokkuus
 • Hoitolaohjeet terveen ihon saavuttamiseksi
 • Eettinen omistautuminen meren ekosysteemille (sitoutuminen, toiminta, yhteistyö)
 • Yli 50 vuotta erikoistumista nimenomaan merellisen kosmetiikan alalla – oman alansa edelläkävijä
 • Tutkimukselle omistautunut tutkimus- sekä kehityskeskus toimii yhdessä farmaseuttisen laboratorion kanssa
 • Ranskassa valmistetut ja tuotetut tuotteet, helposti jäljitettävät ainesosat