fbpx
puhdistava kasvovesi-misellivesi-kasvovesi
Erikoistarjous

Puhdistava kasvovesi, Duo pakkaus

Comfort Micellar Water Duo pakkaus, jossa samassa paketissa kaksi misellivettä. Comfort Micellar Water Misellivesi puhdistaa kasvoilta päivän aikana tulleet epäpuhtaudet jättäen ihon puhtaaksi ja raikkaaksi. Misellivedessä on pienenpieniä misellejä, jotka ovat imevät meikin ja lian kuin magneetit saaden aikaan sen, että epämukavuuden tunne vähenee, iho on pehmeä ja säteilevä. Misellivesi on korkeatasoisesti hoitava, ja dermatologisesti […]

UUTUUDET JA SUOSITUIMMAT

TIETOA ALGOTHERMISTA

ALGOTHERM - TUTKITTUA MERELLISTÄ LAATUA

Merivedellä ja merilevillä on samanlaisia rakenteellisia ominaisuuksia kuin ihmisen veriplasmalla. Tämä samankaltaisuus yhdessä osmoosi-ilmiön kanssa mahdollistaa merilevän sisältämien aineiden siirtymisen soluihin – juuri oikeana annoksena, ja täydellisessä yhteisymmärryksessä ihosi ja kehosi kanssa.

Merilevät

ALGOTHERM-tuotteissa käytetään 30:a erilaista merellistä raaka-ainetta, joiden ominaisuudet hoitavat ihoa vaikuttavilla aineillaan. Levissä on ainutlaatuinen yhdistelmä bioaktiivisia molekyylejä, mm. vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita, proteiineja ja antioksidantteja erilaisiin ihon tarpeisiin eri elämänvaiheissa. ALGOTHERM-tuotesarja sisältää 2 patentoitua koostumusta ja 7 ainutlaatuista merellistä yhdistettä.

Merileväuutteiden lisäksi ALGOTHERM-tuotesarjassa käytetään kasvi- ja hedelmäuutteita, sekä niistä saatuja öljyjä. Aktiivisille ainesosille ja tuotteille on tehty tehokkuus- ja kliiniset testit, ja niiden teho iholla on todistettu.

Kaikki ALGOTHERM-tuotteet ovat parabeenittomia, eivätkä ne myöskään sisällä fenoksietanolia. Kaikki tuotteiden pakkaukset ovat kierrätettäviä. Tuotteitamme ei ole koskaan testattu eläimillä.

ALGOTERM-TUOTTEIDEN EDUT

Jos sinulla on kysyttävää,

voit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella!

Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä tätä sivua. Saat lisätietoja evästeiden käytöstämme täältä.

OK