fbpx
Ihoasuojaava seerumi 3 in 1 Oxybooster Serum
Erikoistarjous

Suojaava Seerumi 3 in 1 Oxybooster

3 in 1 Oxybooster Serum Suojaava seerumi 3 in 1 Oxybooster sopii kaikille ihotyypeille. Antioksidanttipitoinen koostumus suojaa ihoasi ulkoisilta rasituksilta ja myös digitaaliselta saasteelta – siniseltä valolta. Sisältää Spirulinaa, todellista superainetta, jolla on voimakas ja pitkäaikainen vaikutus. 96% tehoaineista luonnollista alkuperää. Saman linjan tuotteet: AlgoEclat  

UUTUUDET JA SUOSITUIMAT

TIETOA ALGOTHERMISTA

ALGOTHERM - TUTKITTUA MERELLISTÄ LAATUA

Merivedellä ja merilevillä on samanlaisia rakenteellisia ominaisuuksia kuin ihmisen veriplasmalla. Tämä samankaltaisuus yhdessä osmoosi-ilmiön kanssa mahdollistaa merilevän sisältämien aineiden siirtymisen soluihin – juuri oikeana annoksena, ja täydellisessä yhteisymmärryksessä ihosi ja kehosi kanssa.

Merilevät

ALGOTHERM-tuotteissa käytetään 30:a erilaista merellistä raaka-ainetta, joiden ominaisuudet hoitavat ihoa vaikuttavilla aineillaan. Levissä on ainutlaatuinen yhdistelmä bioaktiivisia molekyylejä, mm. vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita, proteiineja ja antioksidantteja erilaisiin ihon tarpeisiin eri elämänvaiheissa. ALGOTHERM-tuotesarja sisältää 2 patentoitua koostumusta ja  7 ainutlaatuista merellistä yhdistettä.

Merileväuutteiden lisäksi ALGOTHERM-tuotesarjassa käytetään kasvi- ja hedelmäuutteita sekä niistä saatuja öljyjä. Aktiivisille ainesosille ja tuotteille on tehty tehokkuus- ja kliiniset testit, ja niiden teho iholla on todistettu.

Kaikki ALGOTHERM-tuotteet ovat parabeenittomia, eivätkä ne myöskään sisällä fenoksietanolia. Kaikki tuotteiden pakkaukset ovat kierrätettäviä. Tuotteitamme ei ole koskaan testattu eläimillä.

ALGOTERM-TUOTTEIDEN EDUT

Jos sinulla on kysyttävä,

voit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella!

Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä tätä sivua. Saat lisätietoja evästeiden käytöstämme täältä.

OK