Merellistä voimaa tummia läiskiä vastaan

Säteilevä ja virheetön iho – unelma jonka voit saavuttaa! Ihomme altistuu päivittyy erilaisille stressitekijöille ja ympäristön saasteille, jotka näkyvät ihossamme ei-toivottuina muutoksina.

AlgoBLANC tuotesarjan vaikuttavat aineet tuovat kasvoille eloa ja häivyttävät tummia läiskiä tehokkaasti, mutta turvallisesti. Tuloksena terve, säteilevä ja nuorekas iho! Tämä tuote sopii loistavasti myös herkälle iholle.

ALGOBLANC CX+ Complex
– ruskea Dictyopteris Membranacea -merilevä sääntelee melatosyyttiä (melaniinia tuottava pigmenttisolu), jolloin iho kirkastuu ja tummat läiskät pienenevät.
– sininen Phormidium Persicinum -mikrolevä pehmentää ihoa.
– Valkoinen lilja tekee ihosta säteilevän ja yhtenäistää ihon sävyä saaden sen näyttämään virheettömältä.

0% PARABEENEJA JA FENOKSIETANOLIA –  HYPOALLERGEENINEN – DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTU

ALGOTHERM Foaming Cleansing Clarifying Gel 150 ml

Puhdistaa ja kuorii, tuloksena mattapintainen ja säteilevä iho. Vaahtoava ja täyteläinen puhdistusgeeli tekee ihosta hyvinvoivan, raikkaan ja säteilevän. Estää ihohuokosia tukkeutumasta ja vaalentaa tummia alueita vaikuttaen välittömästi elottomaan ihoon. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttäjien mielipiteitä:
• Iho on säteilevä – 100 %
• Iho on puhdistunut – 100 %

Sisältää ruskeaa Dictyopteris Membranacea -merilevää, joka kirkastaa ihon tummia alueita, pehmentävää Phormidium Persicinum -mikrolevää, ja ihon sävyä tasoittavaa Valkoista liljaa.

KÄYTTÖOHJEET
Ravista ennen käyttöä. Levitä kostealle iholle silmiä välttäen. Hiero ja huuhtele sitten vedellä. Käyttö 2-3 kertaa viikossa.

DERMATOLOGISESTI TESTATTU – HYPOALLERGEENINEN – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA

ALGOTHERM Cleansing Clarifying Lotion 200 ml

Kirkastava puhdistustuote, joka puhdistaa ihon epäpuhtauksista ja valmistelee sen seuraavaa hoitoa varten. Iho on puhdas ja kirkas. Kehitetty herkälle iholle ja silmille. Ei ihoa kiristävää vaikutusta. Ei kirvellä silmiä.

Sisältää ruskeaa Dictyopteris Membranacea -merilevää, joka kirkastaa tummia alueitaSininen Phormidium Persicinum -mikrolevä pehmentää ihoa, ja Valkoinen lilja tasoittaa ihon sävyä. Tuloksena terve, säteilevä ja nuorekas iho! Tämä tuote sopii loistavasti myös herkälle iholle.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä tuotetta vanulapulla koko kasvolle ja kaulalle.

0% HAJUSTEITA, PARABEENEJA JA FENOKSIETANOLIA – DERMATOLOGISESTI TESTATTU

ALGOTHERM Smoothing Clarifying Serum 30 ml

Seerumi sulautuu ihoon kirkastaen tummia alueita, ja poistaa toksiineja ihosta saaden ihon hehkumaan. Se yhtenäistää ihon sävyä ja silottaa kasvojen piirteitä. Seerumin hienovaraisen helmiäismäinen koostumus silottaa ihon välittömästi.

Sisältää Dictyopteris Membranacea -merilevää, joka kirkastaa tummia alueita. Phormidium Persicinum -merilevä pehmentää ihoa, ja tasoittaa ihon sävyä.

KÄYTTÖOHJEET
Ravista ennen käyttöä. Levitä puhtaille kasvoille.

DERMATOLOGISESTI TESTATTU – HYPOALLERGEENINEN – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA

ALGOTHERM Dark Spot Intensive Corrector 15 ml

Tehokas tuote maksaläiskien hoitoon. Poistaa kauneusvirheet ja pigmenttiläiskät pienentämällä niiden kokoa ja näkyvyyttä. Iho on yhtenäisempi ja kasvot hehkuvammat. Täyteläinen, sileä koostumus, joka imeytyy syvälle tummiin alueisiin häivyttäen melaniinia. Hygieeninen ja tiivis pakkaus auttaa annostelemaan juuri oikean määrän tuotetta.

Sisältää Dictyopteris Membranacea -merilevää, joka kirkastaa tummia alueita. Phormidium Persicinum -mikrolevä pehmentää ja Valkoinen lilja tasoittaa ihon sävyä.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien tummille alueille.

DERMATOLOGISESTI TESTATTU – HYPOALLERGEENINEN – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA

ALGOTHERM Youth Clarifying Fluid 50 ml

Kevyt neste häivyttää tummat läiskät ja rypyt. Taistelee maksaläiskiä vastaan pehmentäen ja suojaten ihoa. Kosteuttaa ja saa ihon vaikuttamaan mattapintaiselta. Suojelee UV-säteilyltä ja ulkoisilta rasituksilta. Tahmaamaton koostumus peittää hyvin. Tuo hehkua kasvoille välittömästi.

Sisältää Dictyopteris Membranacea -merilevää, joka kirkastaa tummia alueita, Phormidium Persicinum -mikrolevää joka pehmentää, ja Valkoista liljaa joka tasoittaa ihon sävyä.

Käyttäjien mielipiteitä:

  • Tummat alueet vähenevät: 67 %
  • Rypyt vähenevät: 85 %
  • Iho on kirkkaampi: 95 %

KÄYTTÖOHJEET
Levitä aamulla puhtaille kasvoille ja lisää tarvittaessa mikäli iho altistuu auringolle.

DERMATOLOGISESTI TESTATTU – HYPOALLERGEENINEN – EI AIHEUTA MUSTAPÄITÄ – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA

ALGOTHERM Clarifying Night Cream 50 ml

Erittäin tehokas korjaava ja tummia läiskiä ehkäisevä hoito. Täyteläinen ja ravitseva voide, joka parantaa ihon laatua ja joustavuutta. Vähentää tummia alueita, punaisuutta ja väsymyksen merkkejä. Korjaa päivittäin ihoon syntyvät virheet uudistamalla ihon pintakerrosta öisin. Täyteläinen koostumus ravitsee ihoa syvältä, jättäen sen silkkisen pehmeäksi. Tulokset ovat näkyvillä jo aamulla herätessä!

Käyttäjien mielipiteitä:

  • Iho korjaantuu: 84 %
  • Ihon kimmoisuus palautuu: 90 %
  • Iho on säteilevä: 95 %

Sisältää Dictyopteris Membranacea -merilevää, joka kirkastaa tummia alueita. Phormidium Persicinum mikrolevä pehmentää, ja Valkoinen liljatasoittaa ihon sävyä.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä iltaisin puhtaille kasvoille.

DERMATOLOGISESTI TESTATTU – HYPOALLERGEENINEN – EI AIHEUTA MUSTAPÄITÄ – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA