Ensimmäiset askeleet päivittäiseen ihonhoitoon - kaikille ihotyypeille

AlgoESSENTIAL -tuotesarja on kehitelty päivittäiseen ihonhoitoon, ja se soveltuu erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Tuotteet on valmistettu merilevistä ja -kasveista, ja ne ovat täydellinen perusta juuri sinun kauneudenhoitoosi!

Ihon päivittäinen puhdistus ja kuorinta ovat osa tärkeää ihonhoitorutiinia, ja helppo tapa pitää iho kirkkaana ja hyvinvoivana. Puhdistus ja kuorinta takaavat ihon puhtauden ja kirkkauden – joka päivä! Ne antavat myös erinomaisen pohjan jatkaa ihonhoitoa omalle ihotyypille tarkoitetuilla hoitotuotteilla.

ALGOTHERM Comfort Cleansing Milk 200 ml

Puhdistaa meikin pehmeästi ja hellävaraisesti vain yhdellä levityksellä. Sopii myös herkälle iholle.

Sisältää Enteromorpha Compressa -merilevää. Tämä hyvin magnesiumpitoinen vihreä merilevä on valittu tuotteeseen sen rauhoittavien ainesosien vuoksi. Se auttaa vähentämään ihon ärtyneisyyttä ja tasapainottaa herkkää ihoa, saaden sen voimaan hyvin pitkään.Tuote sisältää myös kosteuttavaa Codium Tomentosum -levää, rauhoittavaa Laminaria Ochroleuca -levää, ravitsevaa makeaa manteliöljyä ja antioksidanttista E-vitamiinia.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä sormilla pyörivin liikkein koko kasvolle ja kaulalle. Huuhtele Comfort Micellar Waterilla.

DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTU – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA – HYPOALLERGEENINEN

ALGOTHERM Comfort Micellar Water 200 ml

Korkeatasoisen hoitava, dermatologisesti ja oftalmologisesti testattu puhdistusvesi. Puhdistaa ja poistaa meikin herkimmältäkin iholta. Epämukavuuden tunne vähenee, iho on pehmeä ja säteilevä. Sisältää Camellia Sinensis -lehtiuutetta.

KÄYTTÖOHJEET:
Levitä kasvoille ja kaulalle vanulappua käyttäen. Ei huuhdella pois.

HYPOALLERGEENINEN – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA – EI ALKOHOLIA

ALGOTHERM Comfort Cleansing Emulsion 150 ml

Puhdistaa ihon perusteellisesti. Poistaa tehokkaasti jopa vedenkestävät kasvo- ja silmämeikit! Täydellisesti puhdistunut iho tuntuu mukavalta ja pehmeältä, meikkijäämät ovat poissa. Innovatiivinen koostumus, sopii käytettäväksi myös suihkun aikana. Oftalmologisesti testattu. Sopii kaikille ihotyypeille.

Sisältää kosteuttavaa Codium Tomentosum -merilevää, ihoa suojaavaa Chondrus Crispus -merilevää, ihoa kirkastavaa Valkoista teetä sekä joustavuutta, kosteutta ja pehmeyttä antavaa Manteliöljyä (Prunus Amygdalus Dulcis).

KÄYTTÖOHJEET:
Käytä päivittäin kasvojen ja silmien iholle. Huuhtele vedellä tai pyyhi pois kostealla pyyhkeellä.

EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA 

ALGOTHERM Comfort Exfoliant Cream 50 ml

Kuorintavoide, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut saaden uuden, raikkaan ihon esiin. Ihon rakenne paranee ja huokoset pienenevät. Iho on säteilevä, sileä, joustava ja kirkas. Voidemainen koostumus, joka muuttuu öljymäiseksi hierottaessa. Kaksitehoinen: puhdistaa ja kaunistaa. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä mikromuoveja, kuorivana aineksena on aprikoosinsiemenjauhe.

Käyttäjien mielipiteitä:*

  • Iho on pehmeä: 95%
  • Ihon pinnan rakenne on parempi: 91 %
  • Epäpuhtaudet ovat poissa: 89 %
  • Iho on kirkkaampi: 88 %

* testissä 50 koehenkilöä käytti tuotetta 2-3 kertaa viikossa 21 päivän ajan.

Sisältää kuorivaa Aprikoosinsiemenjauhetta, kosteuttavaa Codium Tomentosum -merilevää, rauhoittavaa Laminaria Ochroleuca –merilevää ja punoitusta vähentävää Porphyridium Cruentum -mikrolevää.

KÄYTTÖOHJEET
Hiero 2-3 kertaa viikossa märälle tai kuivalle iholle, huuhtele.

0% PARABEENIA & FENOKSIETANOLIA.

ALGOTHERM Comfort Enzymatic Exfoliating Gel 50 ml

Geelin rakeeton koostumus poistaa kuolleen ihonkerroksen rauhoittaen ihoa, ja jättäen sen samalla säteileväksi. Voiteen sisältämät entsyymit irrottavat kuolleet ihosolut. Hellivän pehmeä, mutta silti tehokas kuorinta. Paras vaihtoehto herkän ihon kuorimiseen.

Käyttäjien mielipiteitä:

  • Ihosta tulee 100 % tasaisempi ja joustavampi**
  • Kasvot ovat 100 % säteilevät**

**Testiryhmässä oli 20 naista, ja he käyttivät Comfort Exfoliating Geliä kahdesti viikossa.

Sisältää Enteromorpha Compressa -merilevää. Tämä hyvin magnesiumpitoinen vihreä merilevä on valittu tuotteeseen sen rauhoittavien ainesosien vuoksi. Se auttaa vähentämään ihon ärtyneisyyttä ja tasapainottaa ihon herkkyyden uudelleen saaden sen tuntumaan mukavalta pitkän aikaa. Sisältää myös kosteuttavaa Codium Tomentosum -levää, rauhoittavaa Laminaria Ochroleuca -levää, punoitusta estävää Porphyridium Cruentum mikrolevää, kuorivaa papaijauutetta ja maitohappoa.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä kerran tai kahdesti viikossa ohut kerros puhtaille kasvoille ja kaulalle, välttäen silmänympärysaluetta. Anna vaikuttaa viisi minuuttia, kuori sitten pyörivin liikkein kunnes geeli muuttuu öljymäiseksi. Huuhtele huolellisesti kädenlämpöisellä vedellä. Täydennä hoito Comfort Micellar Waterilla.

DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTU – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA – HYPOALLERGEENINEN

 

Comfort Hand & Nail Cream 50 ml

Merellistä kosteutta käsiesi iholle ja kynsille! Suojaa ihoasi ulkoisilta rasituksilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Pehmentää kynsinauhoja ja vahvistaa kynsiä. Lievittää heti kuivien käsien epämukavaa oloa. Silkkinen koostumus.

KÄYTTÖOHJEET
Hiero käsiin aina tarpeen vaatiessa.