Uudelleenmineralisoiva kotikylpylä

AlgoCÉAN –tuotesarja uudelleenmineralisoi ja virkistää koko kehon kuin pulahdus Välimereen. Sarja ravitsee ihoa, ja sen sisältämä jodi toimii lipolyyttina edistäen rasva-aineenvaihduntaa. Kehosi iho on virkistynyt, raikas, ravittu ja hoidettu.

Sarjaan sisältyy vartalon ihoa ravitsevia ja sen mineraalitasapainon palauttavia tuotteita.

ALGOTHERM Marine Nourishing Cream 150 ml

Vartalon kosteusvoide, joka ravitsee ihoa välittömästi sekä pitkäaikaisesti ja ylläpitää ihon mineraalitasoa. Sisältää Laminaria Digitata -merilevää. Tämä alginaatteja, mannitoleja ja aminohappoja runsaasti sisältävä levä tekee tuotteesta erittäin kosteuttavan, ravitsevan ja suojaavan, ja se säilyttää ihon voimatasapainon. Levän sisältämällä jodilla on lipolyyttinen ja uudelleen mineralisoiva, ravitseva vaikutus. Laminaria Digitata -merilevä, pehmentävät ainesosat (laventeli, kehäkukka ja villiorvokki), ravitseva sheavoi.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä koko kehoon tai vain kuiville alueille (kyynärpäät, polvet, kantapäät)

0% parabeenia – 0% fenoksietanolia – dermatologisesti testattu

ALGOTHERM Marine Gentle Exfoliant 150 ml

Kuorintavoide, joka kuorii helläväraisesti ja poistaa kuolleen ihokerroksen. Ei sisällä mikromuoveja – kuoriva ainesosa on aprikoosinsiemenjauhe. Laminaria Digitata -merilevä, pehmentävät ainesosat (laventeli, kehäkukka ja villiorvokki). Ravitseva sheavoi.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä kostealle iholle kunnes tuote vaahtoaa. Keskity alueille joiden iho on karkeaa (kyynärpäät, polvet ja kantapäät). Pese huolellisesti. Käytä kerran tai kahdesti viikossa.

0% parabeenia – 0% fenoksietanolia – dermatologisesti testattu

ALGOTHERM Marine Relaxing Shower Gel Body & Hair 200 ml

Puhdistaa ja ravitsee tehokkaasti sekä vartalosi ihon että hiukset. Täydellinen tuote jokapäiväiseen hyvinvointiin!

Sisältää Laminaria Digitata -merilevää. Tämä alginaatteja, mannitoleja ja aminohappoja runsaasti sisältävä levä tekee tuotteesta erittäin kosteuttavan, ravitsevan ja suojaavan, ja se säilyttää ihon voimatasapainon. Levän sisältämällä jodilla on lipolyyttinen ja uudelleen mineralisoiva, ravitseva vaikutus. Sisältää myös virkistävää omenaa ja rosmariinia.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä kostealle iholle ja/tai hiuksille ja hiero kunnes geeli vaahtoaa. Huuhtele.

ALGOTHERM Marine Freshness Shower Gel 200 ml

Vartalosi ihon hellävaraiseen puhdistukseen. Raikkaan, piristävän tuoksun ansiosta tuotetta on nautinnollista käyttää päivittäin. Sisältää Laminaria Digitata-merilevää. Tämä alginaatteja, mannitoleja ja aminohappoja sisältävä levä tekee tuotteesta erittäin kosteuttavan, ravitsevan ja suojaavan, ja se säilyttää ihon voimatasapainon. Sen sisältämällä jodilla on lipolyyttinen ja uudelleen mineralisoiva, ravitseva vaikutus.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä kostealle iholle ja huuhtele.

0% parabeenia – 0% fenoksietanolia – dermatologisesti testattu

ALGOTHERM Marine Body Oil 100 ml

Merellinen vartaloöljy viimeistelee kehon hyvinvoinnin kosteuttamalla ihoa ja tekemällä siitä pehmoisen. Sopii päivittäiseen käyttöön ja hierontaan. Ravitsee ihoa ja jättää kevyen miellyttävän tuoksun.

Sisältää Laminaria Digitata -merilevää. Tämä alginaatteja, mannitoleja ja aminohappoja sisältävä levä tekee tuotteesta erittäin kosteuttavan, ravitsevan ja suojaavan, ja se säilyttää ihon voimatasapainon. Levän sisältämällä jodilla on lipolyyttinen ja ihoa uudelleenmineralisoiva, ravitseva vaikutus.

KÄYTTÖOHJEET:
Levitä vartalolle. Keskity alueille joiden iho on kuiva (kyynärpäät, polvet ja kantapäät).

0% parabeenia – 0% fenoksietanolia – Dermatologisesti testattu