Hemmottelevia naamioita ihon eri tarpeisiin

Ihon tarpeet vaihtelevat ajan ja vuodenaikojen kuluessa. Algotherm on luonut AlgoMASK -naamiosarjan, joka ammentaa vaikutteita itämaisista kauneusrutiineista, ja joista löydät jokaiseen tilanteeseen sopivan, ihoasi hoitavan naamion.

Kokeile esimerkiksi BB Bight Mask -yönaamiota, joka hoitaa ihoasi kun nukut!

ALGOTHERM Comfort Cocooning Mask 50 ml

Ravitsee ja virvoittaa ihon. Iho tuntuu tiivimmältä ja kiinteämmältä. Erittäin kermainen koostumus, sopii etenkin kypsemmälle iholle. Voidaan käyttää yönaamiona voimakkaamman vaikutuksen saamiseksi.

KÄYTTÖOHJE
Lisää ohut tai kohtalainen kerros puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia, huuhtele. Käytä 2-3 kertaa viikossa. Sopii kaikille ihotyypeille.

ALGOTHERM Purifying Exfoliating Mask 50 ml

Tämä kuoriva naamio imee itseensä talia iholta ja avaa ihohuokosia. Ihon rakenne tasoittuu, huokoset pienenevät, iho on sileämpi ja pehmeämpi.

KÄYTTÖOHJE
Jätä kasvoille kymmeneksi minuutiksi, ja huuhtele kädenlämpöisellä vedellä. Käytä 2-3 kertaa viikossa. Sopii seka- ja rasvaiselle iholle.

ALGOTHERM Fresh Vitamin Mask 50 ml

Virkistävä kasvonaamio, joka silottaa ja rentouttaa kasvojen linjat, ja antaa energiaa ja elinvoimaa. Väsymyksen merkit katoavat, ja naamio häivyttää ikääntymisen merkkejä antaen iholle terveen hehkun. Geelimäinen koostumus, välitön kohottava vaikutus.

KÄYTTÖOHJE
Lisää kohtalainen kerros kasvoille, anna vaikuttaa 10-15 min. Poista ylimääräinen geeli pumpulilla, huuhtele. Käytä 2-3 krt viikossa.

ALGOTHERM BB Night Mask 50 ml

Tämä ylellinen yönaamio vaikuttaa yön ajan raikastaen ja virkistäen ihoa. Iho on herätessä kuulas, kirkas ja samettisen tuntuinen. Suunniteltu erityisesti yöllä käytettäväksi.

KÄYTTÖOHJE
Lisää kasvoille ohut kerros voidetta illalla ennen nukkumaanmenoa, yövoiteen sijaan. Käytä 3 kertaa viikossa. Sopii kaikille ihotyypeille.