Luonnollista hehkua silmänympärysiholle

AlgoREGARD-tuotesarja on täydellinen vastaus pieniinkin silmien ympäryksen alueen tarpeisiisi!

Sisältää CHLORELLA VULGARIS -mikrolevää. Tällä puhtaanveden mikrolevällä on uskomaton solujen uudistamiskyky. Tämä kyky, yhdistettynä sen tärkeisiin aminohappo- ja peptidi-ainesosiin, antaa tuotteille ihon rakennetta elvyttäviä ja kiinteyttäviä ominaisuuksia.

0% PARABEENEJA, FENOKSIETANOLIA JA HAJUSTEITA – DERMATOLOGISESTI TESTATTU

ALGOTHERM Eye Relaxing Mask 30 ml

Täyteläinen ja raikas naamio elvyttää ja rentouttaa silmänympärysaluetta. Iho näyttää pehmeämmältä, sileämmältä ja kosteutetummalta.

Sisältää Chlorella Vulgaris –merilevää. Tällä makean veden mikrolevällä on kyky helpottaa solujen uudistumista. Tämä kyky, yhdistettynä sen aminohappoja ja peptidejä täynnä olevaan koostumukseen, antaa sille uudelleenrakentavia, elvyttäviä ja vahvistavia ominaisuuksia iholla. Se suojaa, estää ihon vanhenemista ja parantaa solujen uusiutumista. Tuote sisältää myös tummia silmänalusia hoitavaa kurjenmiekka-kasviuutetta ja turvotusta estävä punaista viiniköynnöstä.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä paksuhko kerros kaksi kertaa viikossa silmänympärysalueelle. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia, poista sitten ylimääräinen tuote vanulapulla.

ALGOTHERM Eye Make-up Remover Lotion 100 ml

Kaksiosainen, hellävarainen silmämeikinpoistaja. Tehokkaasti ja helposti poistaa kaiken meikin, jopa vedenkestävän. Ei ärsytä silmiä ja tekee ihosta pehmeän puhtaan. Silikoniton, ei rasvainen. Suunniteltu herkille silmille.

Sisältää Chlorella Vulgaris –merilevää. Tällä puhtaan veden mikrolevällä on kyky helpottaa solujen uudistumista. Tämä kyky, yhdistettynä sen aminohappoja ja peptidejä täynnä olevaan koostumukseen, antaa sille uudelleenrakentavia, elvyttäviä ja vahvistavia ominaisuuksia iholla. Uudelleenrakentavaa ja suojaavaa voimaa, estää ihon vanhenemista ja parantaa solujen uusiutumista. Tuote sisältää myös silottavaa ja rauhoittavaa merilaventelia.

KÄYTTÖOHJEET
Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Levitä vanulapulla.

ALGOTHERM Eye Lift Serum 15 ml

Seerumi imeytyy ihoon välittömästi sitä rauhoittaen. Hienojen juonteiden näkyvyys vähentyy. Iho näyttää nuoremmalta, kiinteämmältä ja joustavammalta. Ihoon sulautuva, hohtava ja kultaisen helmiäismäinen koostumus.

Sisältää Chlorella Vulgaris –merilevää. Tällä makean veden mikrolevällä on kyky helpottaa solujen uudistumista. Tämä kyky, yhdistettynä sen aminohappoja ja peptidejä täynnä olevaan koostumukseen, antaa sille uudelleenrakentavia, elvyttäviä ja vahvistavia ominaisuuksia iholla. Uudelleenrakentavaa ja suojaavaa voimaa, estää ihon vanhenemista ja parantaa solujen uusiutumista. Tuote sisältää myös ryppyjä vähentävää luomusinimailasta.

KÄYTTÖOHJEET
Ravista ennen käyttöä. Levitä aamuin ja/tai illoin silmänympärysalueelle.

OFTALMOLOGISESTI TESTATTU – HAJUSTEETON

ALGOTHERM Eye Moisturizing Cream Gel 15 ml

Täyteläinen ja raikas geeli palauttaa eloisuuden silmänympärysalueelle. Tummat silmänaluset vaalenevat. Ravittu ja suojattu iho on sileämpi ja satiininpehmeä.

Sisältää Chlorella Vulgaris –merilevää. Tällä puhtaan veden mikrolevällä on kyky helpottaa solujen uudistumista. Tämä kyky, yhdistettynä sen aminohappoja ja peptidejä täynnä olevaan koostumukseen, antaa sille uudelleenrakentavia, elvyttäviä ja vahvistavia ominaisuuksia iholla. Uudelleenrakentavaa ja suojaavaa voimaa, estää ihon vanhenemista ja parantaa solujen uusiutumista. Tuote sisältää myös tummia silmänalusia vaalentavaa Kurjenmiekka-kasviuutetta.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä silmänympärysalueelle.

ALGOTHERM Eye BB Marine Cream 15 ml

Monikäyttöinen sävyttävä tuote. 7-in-1 hoitovoide joka saa silmänympärysihon säteilemään. Väsymyksen merkit vähenevät välittömästi. Sopii kaikille ihonsävyille luonnollisen peittävyytensä ansiosta.

  • Iho silottuu 85 %*
  • Väsymyksen merkit vähenevät 85 %*
  • Silmänympärysalue on hehkuvampi 66%*

    *Testissä 20 naista, jotka käyttivät BB Marine Cream Eyes:ia kaksi tai kolme kertaa viikossa 21 päivän ajan.

Sisältää Chlorella Vulgaris -merilevää. Tällä makean veden mikrolevällä on kyky helpottaa solujen uudistumista. Tämä kyky, yhdistettynä sen aminohappoja ja peptidejä täynnä olevaan koostumukseen, antaa sille uudelleenrakentavia, elvyttäviä ja vahvistavia ominaisuuksia iholla. Uudelleenrakentavaa ja suojaavaa voimaa, estää ihon vanhenemista ja parantaa solujen uusiutumista. Kurjenmiekka-kasviuute vaalentaa tummia silmänalusia, punainen viiniköynnös vähentää turvotusta. Luomulaatuinen sinimailanen vähentää ryppyjen näkyvyyttä.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä silmänympärysiholle hellävaraisesti ohut tasainen kerros.

EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA – HAJUSTAMATON – DERMATOLOGISESTI TESTATTU