Tehokasta muokkausta vartalon linjoille

AlgoSILHOUETTE käsittelee vartalon ihon ongelma-alueita silottaen ihoa ja parantaen verenkiertoa. Levien rasvahapot ja fenolit tehostavat ihon omaa toimintaa säilyttäen sen pinnassa luonnollisen hydrolipidisuojakerroksen.

Tuotesarjasta löydät tuotteet niin vartalon muokkaukseen kuin väsyneiden jalkojen virkistykseksi.

ALGOTHERM Body Exfoliating Soap

Saippua joka toimii kuorintahanskan tavoin! Raikastuoksuinen saippua puhdistaa ihon ja poistaa epäpuhtaudet. Omaperäisen muotonsa ja hienojen punalevähiukkasten avulla tuote poistaa kuolleet ihosolut hellävaraisesti. Sopii ensimmäiseksi hoidoksi Silhouette-hoitosarjassa.

Sisältää Chondrus Crispus -merilevää, jossa on runsaasti rasvahappoja ja fenoleja. Se säilyttää ihon luonnollinen suojakerroksen. Suojaa ihon omaa hydrolipidikerrosta ja pehmentää ihoa. Tuote sisältää myös muokkaavaa aineyhdistelmää, jossa on Fucus Vesiculosus -levää, kofeiinia, Suaeda Maritima- ja Chondrus Crispus -levää.

KÄYTTÖOHJEET
Käytä suihkussa kerran tai kaksi viikossa käyttäen pyöriviä liikkeitä ja keskittyen ongelma-alueisiin (reidet, lantio ja vatsa). Pese huolellisesti. Jatka sopivalla Silhouette-hoitotuotteella.

ALGOTHERM Restructuring Dry Oil Stretch Marks Action 100 ml

Hoitoa raskausarville! Tuote joka pehmentää ihon pintakerrosta ja vähentää raskausarpien näkyvyyttä. Ihon joustavuus ja kimmoisuus palautuvat ennaltaehkäisten uusien raskausarpien syntymistä. Iholle jää kevyt, piristävä tuoksu.

  • Kiinteämpi iho: 90%*
  • Ravittu iho: 70%*

*Tyytyväisyysprosentti. Testi todettu 22:lla vapaaehtoisella joiden ikä oli 18 ja 54:n välillä, heidän käytettyään Restructuring Dry Oilia kahdesti päivässä 21 päivän ajan.

Sisältää Alaria Esculenta -merilevää, joka stimuloi kollageenin syntymistä auttaen säilyttämään ja uudelleen rakentamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Se hidastaa ihon kuivumista, ja monien rasvahappojensa avulla (Omega 3, 6, 9) ravitsee ihoa. Suojaa ihon kollageenia ja elastaania, ja vahvistaa dermi-epidermaalista rakennetta. Sisältää myös Silikonijohdannaisia, Argaaniöljyä, Rypäleensiemenöljyä ja E-vitamiinia.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä ongelmakohtiin tai koko keholle. Suositellaan erityisesti käytettäväksi painon vaihtelun tai raskauden aikana. Jos tuotetta käytetään kiinteyttävänä hoitona, parhaan tuloksen saavuttaa käyttämällä myös Silky Tightening Creamia.

ALGOTHERM Global Contouring Serum 100 ml

Viilentävä seerumi joka kaunistaa ihoa 14 päivässä. Rasvaton koostumus imeytyy nopeasti ja tekee ihosta kiinteämmän ja kauniimman. Muotosi näyttävät kiinteämmiltä ja selluliitti näyttää vähentyneen.

Todistettua tehoa:

  • Selluliitti ei ole enää niin näkyvää: 73 %
  • Iho näyttää kiinteämmältä: 86 %
  • Vartalon linjat näyttävät paremmilta: 73 %* Testi toteutettu 22 naisella, iältään 24-63 vuotta, heidän käyttäessään tuotetta kahdesti päivässä 14 vuorokauden ajan.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä iholle aamuin illoin haluamillesi alueille, ja hiero kunnes tuote on kokonaan imeytynyt. Voidaan käyttää yksinään tai yhdessä tuotteen Thermo-Active Refining Gel kanssa.

ALGOTHERM Soothing Refreshing Gel for Legs 100ml

Geeli antaa jaloille hyvinvoivan ja kevyen tunteen. Sisältää sekoitusta, jossa on Palmaria Palmata -leväuutetta, hevoskastanjauutetta ja Aloe Veraa. Punainen viiniköynnös tunnetaan elvyttävistä ja virkistävistä ominaisuuksistaan, ja mentholi antaa raikkautta.

Geeli rentouttaa väsyneet jalat välittömästi viilentävän vaikutuksensa ansiosta. Jalat tuntuvat rahoittuvan ja niiden mukavuus palautuu.

Ei sisällä parabeeneja eikä fenoksietanolia. Dermatologisesti testattu.

ALGOTHERM Thermo-active Refining Gel Cellulite Action 150 ml

Lämpenevä hoitovoide kohdistaa vaikutuksensa selluliittiin ja itsepäisiin rasva-alueisiin. Se selkeästi silottaa ihoa ja muotoilee linjoja. Tuotteen energisoiva tuoksu virkistää aisteja, ja tuotteen nopean imeytymisen ansiosta voit pukeutua heti tuotteen käyttämisen jälkeen.

– Appelsiini-ihovaikutelma vähenee 68 % käyttäjistä.**
– Senttejä häviää noin 1,6 cm keskimäärin.**
– Iho siloittuu noin 77 %:lla käyttäjistä.***

* Tyytyväisyysprosentti. Tuotteen tehokkuutta testattiin 17 vapaaehtoisella, joiden iät vaihtelivat 30  ja 50 vuoden välillä. Koehenkilöt käyttivät Thermo-Active Refining Gel –tuotetta kahdesti päivässä 56 päivän ajan.
** Senttimetrimittaukset tehty lootusuutteen käytöllä, 17 vapaaehtoista käytti uutetta kahdesti päivässä 56 päivän ajan. Vyötärön kapenemista havaitiin 88 % käyttäjistä.
*** Testissä 17 vapaaehtoista käytti Thermo-Active Refining Gel –tuotetta kahdesti päiväss 56 päivän ajan.

Sisältää rakkolevää, kofeiinia, pikkukilokkia, valkoista lootusta, ja eteerisiä sitrusöljyjä.

KÄYTTÖOHJEET
Käytä aamuin ja illoin ongelma-alueille (lanteet, reidet, pakarat, vatsa, polvet jne). Tuotetta käytettäessä saattaa ilmetä kuumotuksen tunnetta ja punoitusta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä tätä geeliä Exfoliating Body Soap –tuotteen jälkeen.

ALGOTHERM Silky Tightening Cream Slack Skin Action 150 ml

Tämä silkkinen voide on suunniteltu hoitamaan veltostunutta ihoa. Napakoittaa ja kiinteyttää kehon linjoja. Öljyttömän koostumuksen ansiosta ei tahmaa, vaan voit pukeutua heti käytön jälkeen. Virkistävä tuoksu jää kevyesti ihollesi.

– Kiinteyttävä vaikutus 56 päivän hoidon jälkeen: keskimäärin 17 %*
– Vartalon linjat ovat selkeytyneet: 82 %*
– Iho on sileämpi: 96 %*
– Iho on kiinteämpi: 86 %*

* Tyytyväisyysprosentti testissä, jossa 22 vapaaehtoista, iältään 37-65 vuotta, käytti tuotetta 2 kertaa päivässä 21 päivän ajan.

Sisältää Chondrus Crispus -levää. Rasvahappoja ja fenoleja sisältävä merilevä säilyttää ihon luonnollisen suojakerroksen. Suojaa ihon omaa hydrolipidikerrosta ja pehmentää ihoa. Alaria Esculenta -merilevä stimuloi kollageenin syntymistä auttaen säilyttämään ja uudelleen rakentamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Hidastaa ihon kuivumista, ja monien rasvahappojensa (Omega-3, -6, -9) ansiosta ravitsee ihoa. Se suojaa kollageenia ja elastaania, ja vahvistaa dermi-epidermaalista rakennetta. Tuote sisältää myös muokkaavaa kompleksia (Alaria Esculenta -levä, Silikonijohdos, Centella Asiatica) ja hernepeptidejä.

KÄYTTÖOHJEET:
Hiero  reilusti voidetta pyörivin liikkein ongelma-alueille (käsivarret, rinta, vatsa, lantio jne) päivittäin. Voidaan käyttää yksistään, aamuin ja illoin, tai lisänä tuotteelle Restructuring Dry Oil intensiivisemmän kiinteytyshoidon osana.