ALGOTHERM

ALGOTHERM tarina

ALGOTHERM on ranskalainen, merileviin pohjautuva kosmetiikkasarja, joka on saanut alkunsa vuonna 1962. Tuotesarjaa kehitetään ja valmistetaan Ranskassa Laboratoires Gilbertin tutkimusinstituutissa ja laboratorioissa, joita johtaa vuonna 1904 perustettu perheyritys Group Batteur. ALGOTHERM-tuotteita myydään ympäri maailmaa 88 eri maassa. ALGOTHERM perustuu alunperin 1960-luvulla thalassoterapiaa varten kehitettyihin merileväkylpyihin. Nykypäivänä tuotesarjan pääraaka-aineina toimivat merileväuutteet viljellään itse kuudessa omassa tuotanto- laitoksessa Pohjois-Ranskassa Normandian ja Bretagnen alueilla.

Kuvaus

Tarinamme alkoi vuonna 1962 Ranskassa Bretagnen länsipuolella, Iroise-meren sydämessä. Tuolloin kehiteltiin merileväkylpyjä thalassoterapiaa varten. Algothermin ihonhoitotuotteet syntyivät tutkittaessa tämän vaikuttavan luonnonympäristön aarretta – merileviä. Tuotesarjaa kehitetään ja valmistetaan Ranskassa Laboratoires Gilbertin tutkimusinstituutissa ja laboratorioissa, joita johtaa vuonna 1904 perustettu perheyritys Group Batteur.

Tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriomme tutkii ja testaa jatkuvasti kymmeniä merilevälajeja, jotta voimme antaa iholle parasta mitä meri voi tarjota. Tämän työn tuloksena olemme kehittäneet ikääntymistä vastaan taistelevia, kosteuttavia, hoikentavia ja kiinteyttäviä tuotteita.

Tuotesarjan pääraaka-aineina toimivat merileväuutteet viljellään itse kuudessa omassa tuotantolaitoksessa Pohjois-Ranskassa Normandian ja Bretagnen alueilla.

Algotherm on sitoutunut:

  • kehittämään luonnollisia koostumuksia, jotka ovat parabeenittomia ja fenoksietanolittomia, ja täynnä meri- ja kasvipohjaisia ainesosia tehokkuuden takaamiseksi
  • tarjoamaan hyväntuoksuisia tuotteita jotka näyttävät ja tuntuvat upealta
  • testaamaan tuotteitaan kaikissa prosessin vaiheissa
  • takaamaan tuotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden testien avulla
  • kunnioittamaan kaikissa tuotantonsa vaiheissa merta ja meriluontoa

 

ALGOTHERM - TUTKITTUA MERELLISTÄ LAATUA

Algotherm-tuotteissa käytetään kymmeniä merileviä, jotka hoitavat ihoa vaikuttavilla aineillaan. Jokainen merilevälaji sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän bioaktiivisia molekyylejä: vitamiineja, mikroravinteita, mineraaleja, antioksidantteja, proteiineja, aminohappoja ja rasvahappoja (omega 3, 6 ja 9) erilaisiin ihon tarpeisiin eri elämänvaiheissa.

Levien ainutlaatuiset DNA:t antavat kukin omat yksilölliset ominaisuutensa ja tehokkaat vaikutuksensa ihonhoitoon. Tämä valtava biodiversiteetti, luonnon monimuotoisuus on Algothermin merellisen kosmetiikan kulmakivi. Algotherm käytää merilevän elinvoimaa ihosi ja vartalosi hoitoon.

Merivedellä ja merilevillä on samanlaisia rakenteellisia ominaisuuksia kuin ihmisen veriplasmalla. Tämä samankaltaisuus yhdessä osmoosi-ilmiön kanssa mahdollistaa merilevän sisältämien aineiden siirtymisen soluihin – juuri oikeana annoksena ja täydellisessä yhteisymmärryksessä ihosi ja kehosi kanssa.

Algotherm-tuotesarja sisältää kaksi patentoitua koostumusta, Algogene [4] ja AlgoBlanc CX+.

Merileväuutteiden lisäksi Algotherm-tuotesarjassa käytetään kasvi- ja hedelmäuutteita sekä niistä saatuja öljyjä.

Aktiivisille ainesosille ja tuotteille on tehty tehokkuus- ja kliiniset testit, ja niiden teho iholla on todistettu.

Jos sinulla on kysyttävää,

voit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella!

Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä tätä sivua. Saat lisätietoja evästeiden käytöstämme täältä.

OK