Ikääntymisen merkkejä ehkäisevää voimaa

AlgoTIME CONTROL -tuotesarja on kehitetty nuoren aikuisen iholle ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja antamaan sille  elinvoimaa ja luonnollista hehkua. Tuotesarja sisältää ainutlaatuisia ihoa uudelleenrakentavia merellisiä ainesosia, jotka säilyttävät ihon luonnollisen kauneuden. Tämän sarjan anti age -tuotteet on suunnattu käyttäjille 25 vuodesta ylöspäin.

CYANIDIUM CALDARIUM -mikrolevä

Tämä mikrolevä on yksi maailman vanhimmista elämänmuodoista maailmassa: 1,3 miljardia vuotta! Sen erityislaatuinen pitkäikäisyys on antanut sille kyvyn taistella ikääntymistä vastaan. Se stimuloi ihon elastisuutta ja suojelee kantasoluja.

ALGOTHERM Initial 1st Wrinkle Cream 50 ml

Nuoren aikuisen iholle ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja antamaan sille elinvoimaa ja luonnollista hehkua. Keskittyy suojaamaan ihoa ja estämään ryppyjen muodostumista. Kevyt ja kosteuttava voide ehkäisee ja vähentää ensimmäisten ryppyjen ja juonteiden ilmestymistä. Tuotteen käytön jälkeen iho näyttää pehmeältä ja kosteutetulta. Iho on hehkuva ja väsymyksen merkit kadonneet. Hieno koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää Scenedesmus-mikrolevää, joka työskentelee ryppyjä vastaanMerifenkoli virkistää ja raikastaa ihoa.

Käyttäjien mielipiteitä:

• Kasvojen iho on kohotettu: 100 %
• Rypyt vähenevät: 90 %
• Tuote ehkäisee ensimmäisten juonteiden ilmestymisen: 90 %
• Väsymyksen merkit ovat poissa: 90 %

KÄYTTÖOHJEET
Levitä kasvoille ja kaulalle aamuin illoin.

DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTU – HYPOALLERGEENINEN – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA

ALGOTHERM Initial Firming Cream 50 ml

Samettinen voide säilyttää ihon elastisuuden, ja ehkäisee nuoren aikuisen ensimmäiset merkit ihon löystymisestä. Tuotteen käytön jälkeen iho on näkyvästi täyteläisempi, kosteutetumpi, pehmeämpi ja säteilevämpi. Ennennäkemättömän hyvä tuote estämään ihosi ikääntymisen ensimerkit. Sisältää Cyanidium Caldarium -mikrolevää, joka estää ihon roikkumista, ja raatetta joka kiinteyttää ihoa.

Käyttäjien mielipiteitä:

• Iho on kiinteämpi:  100 %
• Iho on pehmeämpi:  100 %
• Taistelee kimmoisuuden puolesta:  90 %
• Iho on täyteläisempi:  90 %

KÄYTTÖOHJEET
Levitä kasvoille ja kaulalle (aamulla/illalla).

DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTU – HYPOALLERGEENINEN – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA