fbpx

Laatu

Laatutakuu

ALGOTHERM-kosmetiikan raaka-aineiksi tuotetuilla merilevillä on todettu useita hyödyllisiä vaikutuksia ihon hyvinvointiin. Näiden merilevien nykyteknologian mukaiset tuotantotavat eivät rasita meren ekosysteemiä.

Pyrimme valmistamaan pakkauksemme kierrätettävistä materiaaleista, ja esitteet kestävän kehityksen mukaisesti tuotetusta paperista (FSC®- ja PEFCTM -sertifikaatit).

Tuotesarjaa kehitetään ja valmistetaan Ranskassa Laboratoires Gilbertin tutkimusinstituutissa ja laboratorioissa, joita johtaa vuonna 1904 perustettu perheyritys Group Batteur.

Tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriomme tutkii ja testaa jatkuvasti kymmeniä merilevälajeja, jotta voimme antaa iholle parasta mitä meri voi tarjota. Tämän työn tuloksena olemme kehittäneet ikääntymistä vastaan taistelevia, kosteuttavia, hoikentavia ja kiinteyttäviä tuotteita.

Käyttäjien kokemukset

Algotherm Repair RE•Source Cream -voide sai huippuarvosanat testissä!

Kotimaiset testaajat saivat kokeilla Algotherm Repair RE•Source Cream -voidetta, joka on kuivan ihon pelastus. Tulokset olivat upeat! Kaikki testiryhmäläiset suosittelivat tuotetta muille käyttäjille, erityisesti kuivaihoisille tai sekaihoisille tehokuuriksi. Tuote sai testiryhmäläisiltä huikean arvosanan 4,5/5! Testi osui vielä kovien pakkasten aikaan, ja kun tiedämme miten rankkaa ja kuivattavaa se on iholle, on tulos siihenkin nähden paljonpuhuva.

”Täydellisen kosteuttava kasvovoide. Olin testiaikana kovassa flunssassa ja tämä rasva oli ainoa, jota pystyin laittamaan naamaani kirvelemättä.” Eveliina, 35 v.

”Huippuvoide joka soveltuu kuivalle ja kireälle iholle. Heti ensimmäisestä käyttökerrasta huomasi tuotteen laadun,kasvojen kiristys lähti heti pois ja ihosta tuli pehmeä ja miellyttävän tuntuinen.” Salla, 37 v.

”Voide imeytyy todella hyvin ja pitää kosteuden iholla koko päivän.Suihkun jälkeen punoittavia kuivia kohtia ei ole juurikaan tullut.” Satu, 48 v.

”Tuote on ollut hellävarainen, mukava levittää, kosteuttanut ihoa loistavasti myös kovilla pakkasilla (nyt ollut useita päiviä -15- -22 astetta) eikä ole ollut yhteen kiristävää tunnetta, ei hilseilyä ja iho on ollut ihanan pehmeä ja sileä.
Olen käyttänyt voidetta välillä itsekseen, välillä seerumin jälkeen ja molemmat tavat ovat toimineet hyvin. Voide imeytyy nopeasti ja pian levityksen jälkeen voi jo laittaa meikkiä. ” Sini, 35 v.

Merilevät kosmetiikan raaka-aineina

Meri on monipuolinen lähde biologisesti aktiivisille luontaisille raaka-aineille ja yhdisteille, joista suurimmalla osalla on todettu olevan lääkinnällistä ja terapeuttista hyötyä. Useat niistä ovat osoittaneet kykyä vaikuttaa ihon ulkonäköön antioksidanttisilla, kosteuttavilla, pigment- timuutoksiin vaikuttavilla sekä ihon vanhenemista ja tulehdus- ja allergiareaktioita viivyttä- villä ja ennaltaehkäisevillä ominaisuuksillaan. (Brunt & Burgess 2018, 1; Farris 2014, 200.)

Merilevät tuottavat useita kosmeettisesti merkittäviä raaka-aineita, kuten antioksidantteja, polysakkarideja, mineraaleja, vitamiineja, entsyymejä, bioaktiivisia peptidejä ja monityydyt- tymättömiä rasvahappoja (Kamble, Dhabarde, Sant, Ingole & Potnis 2013, 211; Kim 2012, 2- 3).

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa

Turbinaria Ornata

Sisältää runsaasti ihoa ravitsevia rasvahappoja ja mikroravinteita.

Tetraselmis Chui

Tämä mikroskooppisen pieni viherlevä auttaa säätelemään talirauhasten toimintaa ja hillitsemään bakteerien kasvua.

Spirulina Platensis

Sisältää runsaasti proteiineja ja ravinneaineita, joten sitä käytetään myös lisäravinteena. Se on tehokas myös ihonhoidossa ihoa ravitsevana ja stimuloivana ainesosana. Se auttaa myös ihon uudistumisessa.

Scenedesmus Obliquus

Mikroskooppisen pieni viherlevä, joka on mestarillinen sopeutuja kulloiseenkin ympäristöön. Tämä ominaisuus auttaa sitä suojaamaan ihoa ulkoisilta rasituksilta, mikä viivyttää ensimmäisten ryppyjen ilmaantumista.

Porphyridium Cruentum

Tämä mikroskooppinen punalevä vähentää tulehduksen aiheuttamaa punoitusta iholla. Se tuottaa myös tyydyttämättömiä rasvahappoja (omega 3 ja 6), antioksidantteja ja karotenoideja, jotka edistävät ihon kauneutta.

Phormidium Persinicum

Tällä sinivihreällä, mikroskooppisella levällä on ihoa silottavia ominaisuuksia.

Palmaria Palmata

Sisältää runsaasti A- ja B12-vitamiineja. Säätelee nestekiertoa ja auttaa poistamaan ylimääräisen, ikävää oloa tuovan nesteen ja toksiinit. Aktivoi ihon mikroverenkiertoa, ja nesteenpoisto-ominaisuutensa ansiosta optimoi hoikentavien tuotteiden tehokkuuden. Sisältää antioksidantteja (mm. EPA), kiihdyttää solujen tuotantoa, vahvistaa niiden suojausta ja taistelee kuivumista vastaan.

Cyanidium Caldarium

Tämä mikroskooppinen levä on eräs maailman vanhimmista elämänmuodoista – peräti 1,3 miljoonaa vuotta! Sillä on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia, jotka voimistavat ihon elastisuutta. Se myös suojaa kantasoluja.

Chlorella Vulgaris

Varsinainen lehtivihreäpommi. Tämä yksisoluinen viherlevä sisältää valtavasti aminohappoja, jotka uudistavat ihosoluja.

Undaria Pinnatifida

Bretagnessa kasvava ruskolevä. Korkeiden proteiini-, kuitu-, vitamiini- ja kalsiumpitoisuuksiensa vuoksi tärkeä ainesosa kosmetiikassa. Aktivoi tiettyjä geenejä ja vähentää ryppyjä.

Ulva Latuca

Viherlevä, jota käytetään kosmetiikassa kiinteyttämään ihoa. Syötynä 10 g tätä levää täyttää 70 % päivittäisestä magnesiumin tarpeesta ja 50 % raudan tarpeesta.

Laminaria Ochroleuca

Tämä ruskolevä tarjoaa luonnollista suojaa auringolta UV-säteilyä suodattavien ominaisuuksiensa ansiosta. Se myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ihon tulehdusreaktioita.

Laminaria Digitata

Suurikokoinen ruskolevä, jolla on voimakkaita kosteuttavia ja uudelleenmineralisoivia ominaisuuksia.

 

Kappaphycus Alvarezii

Punalevä, joka korjaa ihon omaa suojakerrosta parantamalla sen solujen koheesiota.

Gigantina Scottsbergii

Runsaasti proteiineja, vitamiineja, polysakkarideja ja aminohappoja sisältävä levä jolla on iholla kosteuttavia, suojaavia ja ravitsevia ominaisuuksia.

Fucus Vesiculosus

Tämä ruskolevä, jonka tunnistaa helposti ilmatäytteisistä rakkuloistaan, sisältää runsaasti B8-vitamiinia, proteiineja, kalsiumia ja rautaa. Korkean jodipitoisuutensa vuoksi se kiihdyttää rasvan hajoamista ja voi auttaa hoikistumisessa!

Fucus spiralis

Tämä ruskolevä säätelee talirauhasten aktiivisuutta ja palauttaa näin ihon tasapainon jättäen sen mattapintaiseksi.

 

Durvillaea Antarctica

Sisältää runsaasti uudelleenmineralisoivaa algiinihappoa, joka suojaa ihon soluja vanhenemiselta.

Dunaliella Salina

Sisältää suuria määriä karotenoideja sekä A- ja E-vitamiinia. Toimii antioksidanttina ja kosteuttajana. Suojaa ja pehmentää ihoa.

Dictyopteris Membranacea

Kun tämä ruskolevä ei ole merenpinnan alapuolella, se antaa ilmaan tyypillisen, aromaattisen tuoksunsa. Sen vuoksi Havaijin rannat tunnetaan jodin tuoksustaan. Säätelee iholla melamiinin muodostumista.

Codium Tomentosum

Sisältää runsaasti polysakkarideja. Tämä sileä merilevä auttaa säätelemään ihon kosteuden menetystä.

Chondrus Crispus

Levässä on runsaasti kuitua, ja sillä on iholla kyky kosteuttaa välittömästi ja palauttaa ihon sileys.

Callibetharis Jubata

Tämän levän sisältämät sulfaattigalaktaanit tekevät siitä ihoa kosteuttavan ja pehmentävän. Se sisältää myös Floridan tärkkelyksenä tunnettua glukaania, joka on mukana kollageenin muodostuksessa ja tärkeä osa kudoksen uusiutumista (se saa aikaan 72 % nousun kollageenisynteesissä).

Alaria Esculenta

Ruskolevä, jonka antioksidanttiset ominaisuudet ovat kaksi kertaa voimakkaammat kuin oliivi- tai arganöljyssä. Nämä ominaisuudet kiinteyttävät ihoa sen hyvinvointia ylläpitävillä ja parantavilla ominaisuuksillaan.

Jos sinulla on kysyttävä,

voit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella!

Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä tätä sivua. Saat lisätietoja evästeiden käytöstämme täältä.

OK