fbpx

Laatu

Laatutakuu

ALGOTHERM-kosmetiikan raaka-aineiksi tuotetuilla merilevillä on todettu useita hyödyllisiä vaikutuksia ihon hyvinvointiin. Näiden merilevien nykyteknologian mukaiset tuotantotavat eivät rasita meren ekosysteemiä.

Pyrimme valmistamaan pakkauksemme kierrätettävistä materiaaleista, ja esitteet kestävän kehityksen mukaisesti tuotetusta paperista (FSC®- ja PEFCTM -sertifikaatit).

Tuotesarjaa kehitetään ja valmistetaan Ranskassa Laboratoires Gilbertin tutkimusinstituutissa ja laboratorioissa, joita johtaa vuonna 1904 perustettu perheyritys Group Batteur.

Tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriomme tutkii ja testaa jatkuvasti kymmeniä merilevälajeja, jotta voimme antaa iholle parasta mitä meri voi tarjota. Tämän työn tuloksena olemme kehittäneet ikääntymistä vastaan taistelevia, kosteuttavia, hoikentavia ja kiinteyttäviä tuotteita.

Käyttäjien kokemukset

Algotherm Repair RE•Source Cream -voide sai huippuarvosanat testissä!

Kotimaiset testaajat saivat kokeilla Algotherm Repair RE•Source Cream -voidetta, joka on kuivan ihon pelastus. Tulokset olivat upeat! Kaikki testiryhmäläiset suosittelivat tuotetta muille käyttäjille, erityisesti kuivaihoisille tai sekaihoisille tehokuuriksi. Tuote sai testiryhmäläisiltä huikean arvosanan 4,5/5! Testi osui vielä kovien pakkasten aikaan, ja kun tiedämme miten rankkaa ja kuivattavaa se on iholle, on tulos siihenkin nähden paljonpuhuva.

”Täydellisen kosteuttava kasvovoide. Olin testiaikana kovassa flunssassa ja tämä rasva oli ainoa, jota pystyin laittamaan naamaani kirvelemättä.” Eveliina, 35 v.

”Huippuvoide joka soveltuu kuivalle ja kireälle iholle. Heti ensimmäisestä käyttökerrasta huomasi tuotteen laadun, kasvojen kiristys lähti heti pois ja ihosta tuli pehmeä ja miellyttävän tuntuinen.” Salla, 37 v.

”Voide imeytyy todella hyvin ja pitää kosteuden iholla koko päivän. Suihkun jälkeen punoittavia kuivia kohtia ei ole juurikaan tullut.” Satu, 48 v.

”Tuote on ollut hellävarainen, mukava levittää, kosteuttanut ihoa loistavasti myös kovilla pakkasilla (nyt ollut useita päiviä -15-22 astetta) eikä ole ollut yhtään kiristävää tunnetta, ei hilseilyä ja iho on ollut ihanan pehmeä ja sileä.
Olen käyttänyt voidetta välillä itsekseen, välillä seerumin jälkeen ja molemmat tavat ovat toimineet hyvin. Voide imeytyy nopeasti ja pian levityksen jälkeen voi jo laittaa meikkiä.” Sini, 35 v.

Merilevät kosmetiikan raaka-aineina

Meri on monipuolinen lähde biologisesti aktiivisille luontaisille raaka-aineille ja yhdisteille, joista suurimmalla osalla on todettu olevan lääkinnällistä ja terapeuttista hyötyä. Useat niistä ovat osoittaneet kykyä vaikuttaa ihon ulkonäköön antioksidanttisilla, kosteuttavilla, pigmenttimuutoksiin vaikuttavilla sekä ihon vanhenemista ja tulehdus- ja allergiareaktioita viivyttävillä ja ennaltaehkäisevillä ominaisuuksillaan. (Brunt & Burgess 2018, 1; Farris 2014, 200.)

Merilevät tuottavat useita kosmeettisesti merkittäviä raaka-aineita, kuten antioksidantteja, polysakkarideja, mineraaleja, vitamiineja, entsyymejä, bioaktiivisia peptidejä ja monityydyttymättömiä rasvahappoja (Kamble, Dhabarde, Sant, Ingole & Potnis 2013, 211; Kim 2012, 2- 3).

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Turbinaria Ornata
Turbinaria Ornata

Runsaasti rasvahappoja ja hivenaineita sisältävä, ruskea merilevä joka ravitsee ihoa. Tätä kuohkeaa merilevää on runsaasti laguuneissa ja riutoilla. Se on helppo tunnistaa pystystä kasvuasennostaan ja kolmiomaisista lehtirakenteistaan. Turbinaria Ornataa on Tyynenmeren vesissä, ja sitä on runsaasti Réunionin saaren ympärillä.

 

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Tetraselmis Chui
Tetraselmis Chui

Tämä mikroskooppisen pieni viherlevä auttaa säätelemään talirauhasten toimintaa ja hillitsemään bakteerien kasvua. Se auttaa tasapainottamaan epidermiksen (ihon päällimmäinen kerros) ja hillitsemään ihon kiiltoa. Se myös aukaisee huokosia ja uudistaa ihon rakennetta.

AlgoClear-sarja

Puhdistusgeeli Rasvaiselle ja Sekaiholle

 

 

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Spirulina Platensis
Spirulina Platensis

Sisältää runsaasti proteiineja ja ravinneaineita, joten sitä käytetään myös lisäravinteena. Se on tehokas myös ihonhoidossa ihoa ravitsevana ja stimuloivana ainesosana. Se auttaa myös ihon uudistumisessa.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Scenedesmus Obliquus
Scenedesmus Obliquus

Mikroskooppisen pieni viherlevä, joka on mestarillinen sopeutuja kulloiseenkin ympäristöön. Tämä ominaisuus auttaa sitä suojaamaan ihoa ulkoisilta rasituksilta, mikä viivyttää ensimmäisten ryppyjen ilmaantumista.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Porphyridium Cruentum
Porphyridium Cruentum

Tämä mikroskooppinen punalevä vähentää tulehduksen aiheuttamaa punoitusta iholla. Se tuottaa myös tyydyttämättömiä rasvahappoja (omega 3 ja 6), antioksidantteja ja karotenoideja, jotka edistävät ihon kauneutta.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Phormidium Persicinum
Phormidium Persicinum

Tällä sinivihreällä, mikroskooppisella levällä on ihoa silottavia ominaisuuksia.
AlgoBLANC – sarja:
Kirkastava Päivävoide 30SPF

Puhdistava ja Kirkastava Kasvovesi

Tasoittava ja Kirkastava Seerumi

Kirkastava ja ravitseva yövoide

 

 

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Palmaria Palmata
Palmaria Palmata

Sisältää runsaasti A- ja B12-vitamiineja. Säätelee nestekiertoa ja auttaa poistamaan ylimääräisen, ikävää oloa tuovan nesteen ja toksiinit. Aktivoi ihon mikroverenkiertoa, ja nesteenpoisto-ominaisuutensa ansiosta optimoi hoikentavien tuotteiden tehokkuuden. Sisältää antioksidantteja (mm. EPA), kiihdyttää solujen tuotantoa, vahvistaa niiden suojausta ja taistelee kuivumista vastaan.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Cyanidium Caldarium
Cyanidium Caldarium

Tämä mikroskooppinen levä on eräs maailman vanhimmista elämänmuodoista – peräti 1,3 miljoonaa vuotta! Sillä on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia, jotka voimistavat ihon elastisuutta. Se myös suojaa kantasoluja.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Chlorella Vulgaris
Chlorella Vulgaris

Varsinainen lehtivihreäpommi. Tämä yksisoluinen viherlevä sisältää valtavasti aminohappoja, jotka uudistavat ihosoluja.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Undaria Pinnatifida
Undaria Pinnatifida

Bretagnessa kasvava ruskolevä. Korkeiden proteiini-, kuitu-, vitamiini- ja kalsiumpitoisuuksiensa vuoksi tärkeä ainesosa kosmetiikassa. Aktivoi tiettyjä geenejä ja vähentää ryppyjä.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Ulva Lactuca
Ulva Lactuca

Viherlevä, jota käytetään kosmetiikassa kiinteyttämään ihoa. Syötynä 10 g tätä levää täyttää 70 % päivittäisestä magnesiumin tarpeesta ja 50 % raudan tarpeesta.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Laminaria Ochroleuca
Laminaria Ochroleuca

Tämä ruskolevä tarjoaa luonnollista suojaa auringolta UV-säteilyä suodattavien ominaisuuksiensa ansiosta. Se myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ihon tulehdusreaktioita.

Sisältää runsaasti lipidiyhdisteitä, kuten fosfatidyylikoliinia, alaniinia, seriinia ja A- ja E -vitamiineja. Rauhoittaa ihoa usealla tavalla: toimii tulehdusta ehkäisevänä ja ihoärsytystä vastaan lisäämällä ihon immuunivastetta.

Sen pitkät ja leveät lehdet ovat ruskeita ja niissä on kullankeltaisia ​​kohoumia (se tunnetaankin kultaisena rakkolevänä). Sitä esiintyy kaikilla Ranskan rannikolla ja Atlantin valtameren alueella.

ALGOESSENTIAL

Hellävarainen meikinpoistoöljy,

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Laminaria Digitata
Laminaria Digitata

Suurikokoinen ruskolevä, jolla on voimakkaita kosteuttavia ja uudelleenmineralisoivia ominaisuuksia.

 

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Kappaphycus Alvarezii
Kappaphycus Alvarezii

Punalevä, joka korjaa ihon omaa suojakerrosta parantamalla sen solujen koheesiota.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Gigartina Scottsbergii
Gigartina Scottsbergii

Runsaasti proteiineja, vitamiineja, polysakkarideja ja aminohappoja sisältävä levä jolla on iholla kosteuttavia, suojaavia ja ravitsevia ominaisuuksia.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Fucus Vesiculosus
Fucus Vesiculosus

Tämä ruskolevä, jonka tunnistaa helposti ilmatäytteisistä rakkuloistaan, sisältää runsaasti B8-vitamiinia, proteiineja, kalsiumia ja rautaa. Korkean jodipitoisuutensa vuoksi se kiihdyttää rasvan hajoamista ja voi auttaa hoikistumisessa!

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Fucus spiralis
Fucus Spiralis

Tämä ruskolevä säätelee talirauhasten aktiivisuutta ja palauttaa näin ihon tasapainon jättäen sen mattapintaiseksi.

AlgoClear-sarja:

Purifying Matifying Fluid

Anti-blemish Intensive Corrector

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Durvillaea Antarctica
Durvillaea Antarctica

Sisältää runsaasti uudelleenmineralisoivaa algiinihappoa, joka suojaa ihon soluja vanhenemiselta.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Dunaliella Salina
Dunaliella Salina

Sisältää suuria määriä karotenoideja sekä A- ja E-vitamiinia. Toimii antioksidanttina ja kosteuttajana. Suojaa ja pehmentää ihoa.

Merilevä Algotherm -kosmetiikassa Dictyopteris Membranacea
Dictyopteris Membranacea

Dictyopteris Membranacea sisältää runsaasti antioksidantteja ja sillä on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia. Se myös stimuloi kollageenia, jättäen ihon joustavammaksi. Sitä käytetään myös hiustenhoitotuotteissa, koska se kykenee vahvistamaan hiuksia ja stimuloimaan niiden kasvua.

Kun tämä ruskolevä ei ole merenpinnan alapuolella, se antaa ilmaan tyypillisen, aromaattisen tuoksunsa. Sen vuoksi Havaijin rannat tunnetaankin jodin tuoksustaan. Säätelee iholla melamiinin muodostumista, eli se voi vaalentaa ja kutistaa tummia läiskiä.

AlgoBLANC-sarja:
Kirkastava Päivävoide 30SPF
Puhdistava ja Kirkastava Kasvovesi
Täsmähoito pigmenttimuutoksia vastaan.
Tasoittava ja kirkastava seerumi
Kirkastava ja ravitseva yövoide
Vaahtoava ja kirkastava puhdistusgeeli

 

Merilevät Algotherm kosmetiikassa, Codium Tomentosum
Codium Tomentosum

Kompensoidakseen laskuveden aikaan menettämäänsä vettä, tämä levä tuottaa sille ominaista sulfanoitujen sokereiden yhdistettä. Nämä glukuronihappoa sisältävät molekyylit rajoittavat ja säätelevät kuivumista. Codium-uutetta sisältävä koostumus tarjoaa siksi välittömän, syvän ja kestävän nesteytyksen. Se auttaa ihoa vastustamaan paremmin altistumista kuumuudelle ja auringolle. Se myös uudistaa, stimuloi ja elvyttää ihoa.

Tämä merilevä muodostuu vihreiden, untuvaisten ja paksujen putkien nipuista. Sitä ei tunneta kovin hyvin Euroopassa, vaikka sitä esiintyy runsaasti. Aasiassa sitä käytetään yleisesti ravintona. Codium Tomentosum on peräisin Bretagnen Côtes d’Armorilta.

ALGOESSENTIAL

Hellävarainen Puhdistusvaahto, Hellävarainen Misellivesi, Hellävarainen Puhdistusmaito, Hellävarainen Meikinpoistoöljy

Merilevät Algotherm kosmetiikassa, Chondrus Crispus
Chondrus Crispus

Levässä on runsaasti kuitua, ja sillä on iholla kyky kosteuttaa välittömästi ja palauttaa ihon sileys.

Merilevät Algotherm kosmetiikassa, Calliblepharis Jubata
Calliblepharis Jubata

Tämän levän sisältämät sulfaattigalaktaanit tekevät siitä ihoa kosteuttavan ja pehmentävän. Se sisältää myös Floridan tärkkelyksenä tunnettua glukaania, joka on mukana kollageenin muodostuksessa ja tärkeä osa kudoksen uusiutumista (se saa aikaan 72 % nousun kollageenisynteesissä).

Merilevät Algotherm kosmetiikassa, alaria esculenta.
Alaria Esculenta

Ruskolevä, jonka antioksidanttiset ominaisuudet ovat kaksi kertaa voimakkaammat kuin oliivi- tai arganöljyssä. Nämä ominaisuudet kiinteyttävät ihoa sen hyvinvointia ylläpitävillä ja parantavilla ominaisuuksillaan.

Jos sinulla on kysyttävä,

voit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella!

Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä tätä sivua. Saat lisätietoja evästeiden käytöstämme täältä.

OK