Ihon nuorekkuuden säilyttävä tuotesarja

MARINE LIFE on uutuussarja ihoa neljällä tavalla vanhentavan muutoksen hidastamiseen!

Iän myötä ihon geenien aktiivisuus muuttuu. Ihosolujen kyky toimia täydellä teholla vähenee. Neljä vanhenemisen merkkiä alkaa näkyä kasvoilla: rypyt, kiinteyden menetys, kasvonpiirteiden löystyminen ja tummat läiskät.

Uutuussarja MARINE LIFE sisältää ALGOGENE [4] PATENT -yhdisteen, joka sisältää neljää merileväuutetta. Yhdessä nämä auttavat ihosolujasi toimimaan tehokkaammin ja näin säilyttämään ihosi nuorekkuuden.

MARINE LIFE:n vaikuttavat ainesosat:

  • UNDARIA PINNATIFIDA vähentää ryppyjen syvyyttä ja pituutta
  • ALARIA ESCULENTA kiinteyttää ja vähentää ihon ikääntymistä nopeuttavan proteiinin muodostumista
  • ULVA LACTUCA vähentää ihon roikkumista ja napakoittaa kasvonpiirteitä
  • DICTYOPTERIS MEMBRANACEA vähentää ihon pigmenttiläiskien väriä ja niiden muodostumista

ALGOTHERM LIFE Marine Life Serum 30 ml

Ylivoimaisesti paras nuoruuden aktivoiva merellinen hoitotuote. Ylellisen pehmeä seerumi tehostaa ihon nuorekkuutta anti-aging- toiminnon saavuttamiseksi. Seerumin poikkeuksellinen koostumus rakentuu neljästä ALGOGENE-levästä vähentäen ryppyjä, palauttaen ihon kiinteyden, kiinteyttäen kasvojen linjoja ja vähentäen tummia alueita. Iho on tasainen, kimmoisa ja selvästi nuoremman näköinen. Välitöntä hyvinvointia ja säteilevyyttä iholle.

Käyttäjien mielipiteitä:

• Iho on pehmeä: 100 %*
• Nuoremman näköinen: 85 %*
• Maksaläiskät haalistuvat: 81 %*
• Kasvojen ääriviivat ovat kiinteämmät ja tarkemmat: 95 %*

*Testiryhmässä 20 naista, iältään 30-60 vuotta, jotka käyttivät Marine Life Serumia kahdesti päivässä 21 päivän ajan.

Sisältää Undaria Pinnatifida -merilevää, joka vähentää ryppyjä. Alaria Esculenta -merilevä kiinteyttää, Ulva Lactuca -merilevä muokkaa kasvojen linjoja, ja Dictyopteris Membranacea -merilevä vähentää tummia alueita.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä päivittäin kasvoille ja kaulalle (aamulla/illalla).

DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTU – HYPOALLERGEENINEN – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA

ALGOTHERM LIFE Marine Life Cream 50 ml

Voide uudelleenaktivoi ihon nuorekkuuden. Sen ainutlaatuinen koostumus yhdistää ALGOGENE 4 -patentin ja Polygonumin. Polygonum on kasviperäinen aktiivinen ainesosa, joka suojaa ihoasi ennenaikaisesti vanhentavalta infrapunavalolta. Voide suojaa ihoa ja ravitsee sitä samalla.

Sisältää UNDARIA PINNATIFIDA -merilevää joka vähentää ryppyjen syvyyttä ja pituuttaALARIA ESCULENTA kiinteyttää ja vähentää ihon ikääntymistä nopeuttavan proteiinin muodostumistaULVA LACTUCA vähentää ihon roikkumista ja napakoittaa kasvonpiirteitäja DICTYOPTERIS MEMBRANACEA vähentää ihon pigmenttiläiskien väriä ja niiden muodostumista

KÄYTTÖOHJEET
Levitä kasvoille aamuin illoin.

EI PARABEENIA – HYPOALLERGEENINEN – EI FENOKSIETANOLIA – DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTU

ALGOTHERM LIFE Marine Life Eye & Lip Contour 15 ml

Ihanan kevyt ja samettinen 1in2 -hoito pureutuu ikääntymisen ja väsymisen merkkeihin silmien ja huulten ympäryksen iholla. Tummat silmänympärykset ja turvotus vähenevät ja kirkastavat katseen. Herkät silmän- ja huultenympärysalueet virkistyvät ja kiinteytyvät.

Sisältää UNDARIA PINNATIFIDA -levää joka vähentää ryppyjen syvyyttä ja pituutta, ALARIA ESCULENTA  -levää joka kiinteyttää ja vähentää ihon ikääntymistä nopeuttavan proteiinin muodostumista, ULVA LACTUCA -levää joka vähentää ihon roikkumista ja napakoittaa kasvonpiirteitä, DICTYOPTERIS MEMBRANACEA -merilevää joka vähentää ihon pigmenttiläiskien väriä ja niiden muodostumista, ja virkistävää FUCUS VESICULOSUS -levää sekä viiniköynnösuutetta.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä kasvoille aamuin illoin.

EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA – HYPOALLERGEENINEN – OFTALMOLOGISESTI TESTATTU