Качество

Гарантия качества

Было обнаружено, что водоросли ALGOTHERM, полученные в качестве сырья для косметики, оказывают несколько положительных эффектов на здоровье кожи. Современные методы производства этих водорослей поддерживают морскую экосистему.

Мы стремимся изготавливать нашу упаковку из материалов, пригодных для вторичной переработки, а брошюры — из экологически чистой бумаги (сертификаты FSC® И PEFCTM).

Ассортимент продукции разрабатывается и производится во Франции в научно-исследовательском институте Laboratoires Gilbert Research Institute и в лабораториях семейной группы Batteur, основанной в 1904 году.

Наша лаборатория исследований и разработок постоянно исследует и тестирует десятки видов морских водорослей, поэтому мы можем дать вашей коже лучшее, что может предложить море. В результате этой работы мы разработали антивозрастные, увлажняющие, подтягивающие и укрепляющие продукты.

Клинические испытания,

процесс и полученные рез-ты

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Морские водоросли Algotherm

Turbinaria Ornata

Sisältää runsaasti ihoa ravitsevia rasvahappoja ja mikroravinteita.

Tetraselmis Chui

Tämä mikroskooppisen pieni viherlevä auttaa säätelemään talirauhasten toimintaa ja hillitsemään bakteerien kasvua.

Spirulina Platensis

Sisältää runsaasti proteiineja ja ravinneaineita, joten sitä käytetään myös lisäravinteena. Se on tehokas myös ihonhoidossa ihoa ravitsevana ja stimuloivana ainesosana. Se auttaa myös ihon uudistumisessa.

Scenedesmus Obliquus

Mikroskooppisen pieni viherlevä, joka on mestarillinen sopeutuja kulloiseenkin ympäristöön. Tämä ominaisuus auttaa sitä suojaamaan ihoa ulkoisilta rasituksilta, mikä viivyttää ensimmäisten ryppyjen ilmaantumista.

Porphyridium Cruentum

Tämä mikroskooppinen punalevä vähentää tulehduksen aiheuttamaa punoitusta iholla. Se tuottaa myös tyydyttämättömiä rasvahappoja (omega 3 ja 6), antioksidantteja ja karotenoideja, jotka edistävät ihon kauneutta.

Phormidium Persinicum

Tällä sinivihreällä, mikroskooppisella levällä on ihoa silottavia ominaisuuksia.

Palmaria Palmata

Sisältää runsaasti A- ja B12-vitamiineja. Säätelee nestekiertoa ja auttaa poistamaan ylimääräisen, ikävää oloa tuovan nesteen ja toksiinit. Aktivoi ihon mikroverenkiertoa, ja nesteenpoisto-ominaisuutensa ansiosta optimoi hoikentavien tuotteiden tehokkuuden. Sisältää antioksidantteja (mm. EPA), kiihdyttää solujen tuotantoa, vahvistaa niiden suojausta ja taistelee kuivumista vastaan.

Cyanidium Caldarium

Tämä mikroskooppinen levä on eräs maailman vanhimmista elämänmuodoista — peräti 1,3 miljoonaa vuotta! Sillä on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia, jotka voimistavat ihon elastisuutta. Se myös suojaa kantasoluja.

Chlorella Vulgaris

Varsinainen lehtivihreäpommi. Tämä yksisoluinen viherlevä sisältää valtavasti aminohappoja, jotka uudistavat ihosoluja.

Undaria Pinnatifida

Bretagnessa kasvava ruskolevä. Korkeiden proteiini-, kuitu-, vitamiini- ja kalsiumpitoisuuksiensa vuoksi tärkeä ainesosa kosmetiikassa. Aktivoi tiettyjä geenejä ja vähentää ryppyjä.

Ulva Latuca

Viherlevä, jota käytetään kosmetiikassa kiinteyttämään ihoa. Syötynä 10 g tätä levää täyttää 70 % päivittäisestä magnesiumin tarpeesta ja 50 % raudan tarpeesta.

Laminaria Ochroleuca

Tämä ruskolevä tarjoaa luonnollista suojaa auringolta UV-säteilyä suodattavien ominaisuuksiensa ansiosta. Se myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ihon tulehdusreaktioita.

Laminaria Digitata

Suurikokoinen ruskolevä, jolla on voimakkaita kosteuttavia ja uudelleenmineralisoivia ominaisuuksia.

 

Kappaphycus Alvarezii

Punalevä, joka korjaa ihon omaa suojakerrosta parantamalla sen solujen koheesiota.

Gigantina Scottsbergii

Runsaasti proteiineja, vitamiineja, polysakkarideja ja aminohappoja sisältävä levä jolla on iholla kosteuttavia, suojaavia ja ravitsevia ominaisuuksia.

Fucus Vesiculosus

Tämä ruskolevä, jonka tunnistaa helposti ilmatäytteisistä rakkuloistaan, sisältää runsaasti B8-vitamiinia, proteiineja, kalsiumia ja rautaa. Korkean jodipitoisuutensa vuoksi se kiihdyttää rasvan hajoamista ja voi auttaa hoikistumisessa!

Fucus spiralis

Tämä ruskolevä säätelee talirauhasten aktiivisuutta ja palauttaa näin ihon tasapainon jättäen sen mattapintaiseksi.

 

Durvillaea Antarctica

Sisältää runsaasti uudelleenmineralisoivaa algiinihappoa, joka suojaa ihon soluja vanhenemiselta.

Dunaliella Salina

Sisältää suuria määriä karotenoideja sekä A- ja E-vitamiinia. Toimii antioksidanttina ja kosteuttajana. Suojaa ja pehmentää ihoa.

Dictyopteris Membranacea

Kun tämä ruskolevä ei ole merenpinnan alapuolella, se antaa ilmaan tyypillisen, aromaattisen tuoksunsa. Sen vuoksi Havaijin rannat tunnetaan jodin tuoksustaan. Säätelee iholla melamiinin muodostumista.

Codium Tomentosum

Sisältää runsaasti polysakkarideja. Tämä sileä merilevä auttaa säätelemään ihon kosteuden menetystä.

Chondrus Crispus

Levässä on runsaasti kuitua, ja sillä on iholla kyky kosteuttaa välittömästi ja palauttaa ihon sileys.

Callibetharis Jubata

Tämän levän sisältämät sulfaattigalaktaanit tekevät siitä ihoa kosteuttavan ja pehmentävän. Se sisältää myös Floridan tärkkelyksenä tunnettua glukaania, joka on mukana kollageenin muodostuksessa ja tärkeä osa kudoksen uusiutumista (se saa aikaan 72 % nousun kollageenisynteesissä).

Alaria Esculenta

Ruskolevä, jonka antioksidanttiset ominaisuudet ovat kaksi kertaa voimakkaammat kuin oliivi- tai arganöljyssä. Nämä ominaisuudet kiinteyttävät ihoa sen hyvinvointia ylläpitävillä ja parantavilla ominaisuuksillaan.

Свяжитесь с нами, если у Вас остались вопросы.

Наш консультант свяжется с Вами при первой возможности.

Этот веб-сайт использует файлы cookie. Вы соглашаетесь с этим, используя этот сайт. Вы можете узнать больше об использовании файлов cookie здесь.

OK