Способы доставки и цены

Toimitustavat ja -maksut

Toimitustavat ja -maksut

Toimitustavat ja -maksut

Toimitustavat ja -maksut

Toimitustavat ja -maksut
Toimitustavat ja -maksut

Verkkokaupan kautta tehtäville tilauksille ei ole minimirajaa. Toimitustavasta ja tilauksesi loppusummasta riippuen lisäämme tilaukseen toimituskulut seuraavan taulukon mukaisesti:

Postipaketti tarkoittaa näitä toimitustapoja: Nouto omasta Postista, Nouto valitsemastasi postista, Pakettiautomaatti, Lähellä-paketti (Matkahuolto)

Kotiinkuljetus ja Express-paketti tarkoittavat näitä toimitustapoja: Postin kotiinkuljetus (Kotipaketti), Postin toimitus annettuun osoitteeseen (Express-paketti)

Jos teet monta tilausta samaan osoitteeseen muutaman päivän sisällä, pidätämme oikeuden yhdistää tilaamasi tuotteet samaan pakettiin.

Toimitus annettuun osoitteeseen (Express-paketti)
Express-paketti on nopein toimitustapa. Posti toimittaa paketin annettuun osoitteeseen ilman ennakkoilmoitusta. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, jättää posti saapumisilmoituksen ja paketin voi noutaa lähipostistasi.

Kotiinkuljetus (Kotipaketti)
Posti yrittää soittaa tai lähettää linkin sähköpostilla, tekstiviestillä tai Oma Posti -sovelluksessa paketin toimitusajankohdasta. Linkki vie Postin verkkosivuille, jossa vastaanottaja voi valita itselleen sopivimman toimitusajankohdan.

  • Kun pakettisi saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, sillä tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vrk sen saapumisesta.
  • Näppäile automaattiin koodi, jonka sait tekstiviestinä. Automaatti ilmoittaa lokeron sijainnin, missä lähetys on. Paina «Avaa lokero» -näppäintä ja lokero avautuu.
  • Ota lähetyksesi lokerosta ja sulje ovi huolellisesti. Voit tarvittaessa palauttaa verkkokaupan ostoksesi 14 päivän sisällä samalla lokerokoodilla kuin noudit lähetyksen.
  1. Kun pakettisi saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, sillä tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vrk sen saapumisesta.
  2. Näppäile automaattiin koodi, jonka sait tekstiviestinä. Automaatti ilmoittaa lokeron sijainnin, missä lähetys on. Paina «Avaa lokero» -näppäintä ja lokero avautuu.
  3. Ota lähetyksesi lokerosta ja sulje ovi huolellisesti. Voit tarvittaessa palauttaa verkkokaupan ostoksesi 14 päivän sisällä samalla lokerokoodilla kuin noudit lähetyksen.

ПОДПИШИТЕСЬ НА НАШУ РАССЫЛКУ

Свяжитесь с нами, если у Вас остались вопросы.

Наш консультант свяжется с Вами при первой возможности.

Этот веб-сайт использует файлы cookie. Вы соглашаетесь с этим, используя этот сайт. Вы можете узнать больше об использовании файлов cookie здесь.

OK