Toimitustavat ja hinnat

Yli 100€ tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksuja. Ilmainen toimitus koskee postipakettia, ei kotipakettia.

Nouto toimitiloistamme Tampereelta: 0 €


Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut Suomeen.

Postipaketti 5,50 euroa
Lähetys noudetaan valitusta postista tai postin pakettiautomaatista.  Yleensä tilaus on noudettavissa 1-2 työpäivän sisällä kello 16 jälkeen. 
 
Postitoimipaikka: Saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä, sekä yleensä myös lähetyksessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Lähetystä säilytetään postissa saapumispäivän lisäksi 7 vuorokautta.
 
Pakettiautomaatti: Saapumisilmoitus ja pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä. Pakettia säilytetään automaatissa 7 päivää sen saapumisesta.
Kun tilaus on valmiina, saat lähetystunnuksen, jonka avulla voi seurata toimituksen kulkua Postin verkkosivuilla www.posti.fi. Jos tilaustiedoissasi on matkapuhelinnumerosi, saat tekstiviesti-ilmoituksen kun paketti on postitoimipaikassa noudettavissa.

Kotipaketti 9,90 euroa
Tilaus toimitetaan perille asti pääsääntöisesti tilauksen käsittelypäivästä seuraavana arkipäivänä asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana klo 9-21 välillä. 
 
Asiakkaalle soitetaan ja sovitaan toimitusaika. Lähetykset toimitetaan arkipäivisin. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.
 
Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, hänelle lähetetään soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Pakettia säilytetään saapumispäivän lisäksi 7 vuorokautta. 
Kun tilaus on valmiina, saat lähetystunnuksen, jonka avulla voi seurata toimituksen kulkua Postin verkkosivuilla www.posti.fi.
 
Nouto toimitiloistamme 0 euroa 
 
Tilaa tuotteet verkkokaupan kautta ja nouda tilaus Esthetique Tampere -tukkukaupastamme. Tilaus on yleensä noudettavissa melko joustavasti.
Tilauksien nouto-osoite on Satakunnankatu 28, 33210 Tampere.
Kun tilaus on noudettavissa, siitä ilmoitetaan sähköpostilla.
Noutoaika sovitaan aina erikseen, jotta voimme varmistaa jonkun olevan paikalla luovuttamassa tilauksesi.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Jos sinulla on kysyttävää,

voit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella!